Nices utmärkta Ligue 1-säsong sist innebar att dom kvalificerade sig till Champions League för första gången i modern tid, och medan deras bortamål-vinst över Europa League-finalisterna Ajax i 3:e kvalificeringsrundan var ett bra resultat, har de verkligen ett berg att klättra i den här.

Napoli

Napoli var bättre, men har en enorm nackdel inför denna

Napoli var det överlägset bättre laget i det första benet, och registrerade 18 skott på mål, jämfört med Nices dystra fem försök, varav inget var på mål. Det vart så småningom två mål från Dries Mertens och Jorginho, men då gjorde de saken värre genom att få Alassane Plea och Vincent Koziello avstängda tio minuter från fulltid. och lämnade dem utan deras två anfallare i den här matchen.

Nice är inte väldigt etablerade på denna nivå

Nice har inte fått den mest omfattande historian i europeisk fotboll. De har bara kvalificerat sig för kontinental fotboll tre gånger sedan millennieskiftet, och åkte ut i Europa League playoffsen 2013 och nådde gruppstadiet förra säsongen. De har vunnit bara tre av sina 11 senaste matcher i europeisk fotboll, och förlorade sex gånger i processen. De har dock gjort mål i sex av dessa 11 matcher.

Napolis Champions League-statistik är bättre, men de kämpar fortfarande för att konkurrera med jättarna i europeisk fotboll. De har vunnit fyra, spelat två oavgjorda och förlorade tre av deras nio sista Champions League-matcher, men två av dessa förluster kom mot Real Madrid förra säsongen, så du kan inte riktigt kan hålla det mot dem.

Allt som allt rekar vi oavgjort i denna, men mål i båda ändarna. Vi lägger ett speltips på båda lagen gör mål & över 2.5 mål, och ett betting tips på 2-2.

Är spargrisen tom? Lägg in en tusing genom LeoVegas, så ska du nog se att det ordnar sig.