Monaco är nog laget Lille ser minst fram emot att spela mot för tillfället, med hemmalaget bara ett poäng ovanför nedflyttningsplatserna efter en fruktansvärd start på säsongen, vilket har inneburit att de bara hämtat en seger från sina första sex matcher.

Monaco

Det har verkligen gått utför sedan öppningsmatchen

Lagets enda vinst hittills kom på öppningsdagens hemmamatch mot Nantes, som de tog med 3-0. Sedan dess har de gjort ett mål i följande fem matcher, och de ser redan ut som ett lag som kommer att kämpa för resten av 2017/18.

Mycket förväntades av tränaren Marcelo Bielsa när det tillkännagavs i slutet av förra säsongen att han skulle ta över Lille. Men hittills har hans ankomst inte haft önskad inverkan, då Lille kämpar för att skapa chanser. I rättvisans namn har laget endast släppt in sju gånger, men utan att kunna göra några mål i andra änden, kommer de att förbli i den nedre halvan.

Monacos offensiv går i högvarv

Monaco ser emellertid ut att ha kommit tillbaka på rätt spår efter en oväntad 4-0 demolering borta mot Nice tidigare denna månad. De följde upp det med en respektabel 1-1-match mot RB Leipzig i deras första Champions League-match för den här säsongen, innan en enkel 3-0 seger över nyligen uppflyttade Strasbourg i helgen. De är bland de bästa målgörarna i divisionen efter att ha plundrat 17 mål i sina första sex matcher, något endast ligaledarna och favoriterna PSG gjort bättre.

Vi rekar ett betting tips på Monaco att vinna mot Noll, och ett speltips på Monaco 3-0.