Båda dessa lag har haft starka starter på Ligue 1-säsongen, men de kommer att bli testade när de möter varandra denna fredagskväll.

Nice

Nices comeback är ganska enorm

I synnerhet Nice har studsat tillbaka från ett par hemska matcher i början, där de drabbades av oväntade förluster, för att spela tre segrar i rad i liga och Europa. Nice öppnade säsongen med en förlust mot St Etienne, innan den blev slagna av Ligue 1s nya pojkar Troyes. Sedan dess har de slagit Guingamp, mästarna Monaco och Rennes, att klättra så högt som 8:a i divisionen.

Nice verkar trivas i EL

Det har varit något av en långsam rehabilitering för Nice, som lämnades med låg moral efter att ha blivit slagna över två ben mot det italienska laget Napoli i sin Champions League-kvalifikation. Det nederlaget innebar att Nice kom in i Europa League, men laget har startat livet i turneringen väl och hamrade på Zulte-Waregem med 5-1 i sin första match. Huruvida Nice kan upprätthålla denna form återstår att se, och lagets chanserna att replikera förra säsongens tredjeplats verkar smala, enligt dom flesta spelbolagen.

Vi rekar ett betting tips på en Nice vinst, och ett speltips på 2-0.