Hoffenheims första gång i Champions League kan komma till ett slut lite tidigare än vad de skulle ha velat denna onsdag.

Liverpool

Hoffenheim föll i Tyskland

Trots deras fantastiska hemmastatistik förra säsongen, öppnade de sin säsong med en 2-1-förlust där mot Liverpool, vilket gav dem mycket att göra i den andra matchen, denna gång på Anfield.

Liverpool har haft en stabil början på säsongen. Deras 3-3 match mot Watford i sin Premier League-öppnare var mindre än ideal, men segern mot Hoffenheim följdes av en stark 1-0 seger mot Crystal Palace, vilket lär ha varit bra för självförtroendet inför detta viktiga andra ben.

Liverpool har gott om erfarenhet

Naturligtvis är Anfield-laget ganska väl etablerat på den europeiska scenen. De är Storbritanniens mest framgångsrika klubb på det kontinentala stadiet, och spelar regelbundet i Champions League, och sista gången de vann var 2005, och då befann sig deras motståndare i tyska fjärdedivisionen.

Hoffenheim har kommit en väldigt lång väg sedan dess, men förra säsongen tog de det ett steg längre genom att avsluta fyra i Bundesliga för att ta dem till europeisk fotboll för första gången i sin korta historia. De har övervunnit det omöjliga genom att komma till detta stadium, men nu har de ett berg att klättra.

Efter vinsten i Tyskland bör hemmalaget vinna denna också.

Båda kommer gå all out dock, och vi rekar därför ett betting tips på att båda lagen gör mål och över 2,5 mål, samt ett speltips på Liverpool 2-1.

Skulle du behöva utöka kassan lite? LeoVegas har en riktigt grym oddsbonus just nu!