APOEL fick ett bra resultat på Cypern förra veckan, eftersom de byggde upp en användningsbar ledning mot Slavia Prag i första delen av Champions League playoff-fixturen.

 Slavia Prague

APOEL fick en tidig ledning som räckte hela vägen

De gick upp 2-0 inom tio minuter med sina första två skott av matchen, innan de absorberade trycket från sina tjeckiska besökare och avslutade matchen 2-0.

Detta ger laget från Cypern en stor fördel inför det andra benet, med en tvåmålsledning och inga insläppta bortamål. Men de måste fortfarande hålla borta Slavia Prag idag.

Lång frånvaro från gruppfaserna

Värdarna söker efter deras första tillträde till Champions League-gruppfaserna sedan 2007, med en sjuårig europeisk frånvaro som dyker upp då och då. Förra säsongen slogs de ut i Europa League-slutspelen, och samtidigt som de nu garanteras mer kontinentalfotboll under den nya säsongen, kommer de att vara angelägna om att prestera i den mer prestigefyllda Champions League-fotbollen.

Båda lagen har skett i bara en av deras sista sex matcher i tävlingen, och med tanke på att bara en av Slavia Prags sju matcher har den här säsongen har producerat över 2,5 mål, lägger vi ett betting tips på Båda lagen gör mål – NEJ, och ett speltips på Slavia Prague 1-0.

Dags att utöka spelkassan? LeoVegas har en riktigt bra kampanj just nu, och att plocka ut 1000kr är busenkelt.