Förvånande få mål för Bayern

Bayern München var ett av de få lagen som spelade en match med få mål Champions League-kvartsfinalernas andra ben och spelade 0-0 hemma mot Sevilla efter deras 2-1 seger hemifrån. Mot Real Madrid denna onsdag är det troligt att det blir lite högre tempo.

Bundesliga-mästarna har varit långt ifrån målskygga sedan den matchen också. De har vunnit alla tre av sina matcher, där de hamrade på Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen och Hannover 96, och gjorde enorma 14 mål i processen.

Detta har satt dem på kurs för att säkra Bundesliga-titeln igen, och det saknas inte mycket nu.

Medan Bayern München gjorde få mål i Champions League kvartalsfinalen gjorde Real Madrid allt annat än det. I en säsong med dramatiska matcher tar kvartfinalens andra ben förmodligen toppen. De gick in på Bernebau med en 3-0 ledning mot Juventus, men låg chockerande 3-0 under med 30 minuter kvar att spela. Det var redan en spännande match att titta på, men det kokade över i 90:e minuten, eftersom en mycket sen straff tilldelades Real Madrid.

Ronaldo blev återigen hjälte

Kaos bröt ut bland italienarna, och den legendariska målvakten Gianluigi Buffon blev avstängd för avvikelse i förmodligen hans sista Champions League match. Den ersättande målvakten Wojcech Szceszny hade ingen chans att rädda straffen, och Cristiano Ronaldo skickade en raket i hörnet för att fortsätta sin absurda målform.

Den portugisiska talismanen har nu 120 mål i Champions League, varav 15 har kommit i bara tio matcher den här säsongen. Detta är 20 mål före Lionel Messi, och han har nätat i varje enskild Champions League match för Real Madrid den här säsongen. Han har ett mål var 60:e minut, så vi rekar honom för att göra mål när som helst.

Real Madrid kan ha Ronaldo, men Bayern München har form på sin sida. Zinedine Zidanes män var chockerande mot Juventus förra gången, men de står inför ett Bayern som inte har förlorat en hemmamatch i någon tävling sedan april förra året. De har vunnit 19 av sina 22 matcher på Allianz Arena den här säsongen, så vi rekar dem för att vinna det första benet på onsdagen. Med tanke på att det är Real Madrid står de emot, som har gjort mål i 13 av deras senaste 14 bortamatcher, rekar vi ett speltips på att Bayern vinner och båda lagen gör mål – tillsammans med ett betting tips på 2-1 Bayern.