Detta är en intressant match mellan två ganska jämnt matchade lag som slutade 5:a och 6:a förra säsongen i La Liga.

Villarreal

Villarreal har gjort bättre transfers

De har båda lagt till personal över sommaren, även om Villarreal ser ut att ha gjort det bättre jobbet överlag. De fick inte en bra början på säsongen, men med bra statistik mot Sociedad, borde de få ett eller flera poäng från den här.

Baskerna är fortfarande ett något oförutsägbart lag. De fick en utmärkt 3-2 vinst mot Celta Vigo på öppningshelgen, men de kämpar ofta för konsistens. Deras hemmavinstprocent förra året var 53%, vilket inte är så bra för ett topp sex-lag i La Liga. Defensivt såg de lite misstänksamma ut förra helgen med en helt ny defensiv, och det borde finnas svagheter för Villarreal att utnyttja här.

Villarreal förlorade överraskande mot La Ligas nykomlingar

The Yellow Submarine satte igång med en 1-0 förlust mot Levante, men endast på grund av en sen straff. De saknade några spelare i den matchen, men totalt sett har de kvar de flesta av deras starka defensiv och mittfält från förra säsongen, vilket bidrog till att de bara släppte in 0.79 mål per match hemifrån. Det borde begränsa Real Sociedad, vars styrka är i offensiven, till relativt få möjligheter i den här.

Båda lagen har offensiva kapabiliteter dock, så vi rekar ett betting tips på 1-1, och ett speltips på Villarreal Dubbelchans.

Väldigt många av våra läsare har valt att hämta sin tusenlapp hos LeoVegas, det gör du här.