Två lag i väldigt god form möts på Parc des Princes denna fredagskväll, och båda lagen har vunnit 100% av sina första tre matcher den här säsongen.

PSG

PSG kan gå riktigt långt med Neymar

Det är PSG som har fångat alla rubriker med deras fångst av Barcelonas brasilianska superstjärna Neymar för en rapporterad världsrekordavgift, men rykten föreslår att de också skulle kunna landa Monacos tonårssensation Kylian Mbappe. Förra säsongens 2:or har hittat tillbaka till sin kliniska och dödliga toppform de senaste veckorna, och trots att de hamnade under i söndags hemma mot Toulouse, så kom de tillbaka med en storm då Neymar gjorde två mål, och de vann tillslut med 6-2 för att verkligen sätta ned foten.

Racet om titeln är igång

Med spelarna PSG har nu, kommer klubbens ägare definitivt att förvänta sig att Unai Emerys lag tar tillbaka Ligue 1-titeln, efter att Monaco plockat den förra säsongen. Men med de stora summorna som spenderats, förutspår bettare att de också skulle kunna gå hela vägen i Champions League. Lagets förlust i knockout rundan mot Barcelona 2016/17 efter att de vann första benet med 4-0 kom som en stor chock, men de kommer säkert att ha lärt sig av det misslyckandet.

PSG är helt enkelt livsfarliga just nu. Vi rekar därför ett betting tips på att PSG vinner & över 3.5 match mål, och ett speltips på PSG 3-1.

Dags att utöka spelkassan? Många av våra läsare har valt att göra det genom LeoVegas.