Huddersfield återvände till Engelska fotbollens bästa liga efter en långvarig frånvaro, och blev genast förutspådda som en av favoriterna för att möta nedflyttning i maj. Ingen förväntade sig att dem skulle sätta igång så här, antagligen inte ens dom själva.

Southampton

Huddersfields drömstart

När de spelade sin första Premier League-match på Selhurst Park kom de undan med en otrolig 3-0-vinst, tack vare ett självmål från Jamie Ward och en hattrick från den nya anfallaren Steve Mounie. Aaron Mooy, en annan ny ankomst, var igång han också i hans första hemmamatch för laget, när de plockade upp en välförtjänt vinst mot Newcastle, och nu vill de bli det första nyuppflyttade laget att vinna sina första tre Premier League-matcher sedan Bolton 2001.

Mounie är vass

Det kommer utan tvivel att vara Steve Mounie som man bör hålla utkik efter idag. Den 22-årige anfallaren från Benin gjorde 14 mål för Montpellier i Ligue 1 förra säsongen och har redan visat att han har vad som behövs för att klara sig i Premier League, och vi rekar ett speltips på att han gör mål när som helst.

Vi rekar dessutom ett betting tips på Huddersfield 2-1, och Huddersfield dubbelchans.