Valencia kan ha varit en skugga av sina tidigare själva de senaste åren, men de har fortfarande spelat bra när de mött de stora pojkarna.

Real Madrid

Valencia har spelat några riktigt bra matcher

De slog Real Madrid i La Liga förra säsongen, och vann på Camp Nou året innan, så Los Blancos har inte råd att ta denna för givet. Den senaste historian av denna match föreslår starkt att vi kommer att se mål i båda ändarna.

Lagen satte igång med att vinna direkt

Båda lagen började säsongen med segrar. Real Madrid vann med 3-0 mot Deportivo La Coruna, men de hade ganska tur med att hålla nollan, då värdarna var nära vid några tillfällen. Endast Sergio Ramos kan förklara hur han skickades av planen i en match som sedan länge redan hade vunnits. Efter att hans överklagande blivit nekat kommer han att saknas här, och det bygger vidare på teorin om att besökarna kan ha chans i denna.

Real Madrid gjorde minst ett mål i varje tävlingsmatch de spelade förra säsongen, och med fyra segrar från fyra den här säsongen, med 10 mål gjorda mot några mycket bra lag, borde de orsaka massor av problem i den bortre änden, då Valencia inte är kända för deras defensiva förmåga.

Vi rekar ett betting tips på att båda lagen gör mål, och ett betting tips på Real 3-2.

I dagsläget har redan massvis av våra läsare hämtat ut sin LeoVegas bonus, men den är fortfarande tillgänglig för er som ännu inte hämtat den.