Liverpool har haft en ganska bra vecka hittills, med en spännande 4-2 seger hemma mot Hoffenheim, där dom gick vidare till Champions League-grupperna efter deras 6-3 aggregerade seger.

Liverpool

Det brukar bli mål i dessa

Detta följde en jämnare match på Anfield, då de precis slog Crystal Palace med 1-0, men vi förväntar oss något mer besläktat med Hoffenheim-machen i söndags. Matcher mellan dessa lag är regelbundet spännande affärer, vilket illustreras av det faktum att de senaste åtta mötena har producerat enorma 35 mål, varav sex av matcherna skapat minst fyra mål, och båda lagen har gjort mål i sju av dem.

Liverpool har inte förbättrat sin defensiv, och det märks

Liverpools defensiva felaktigheter har redan visats under den här säsongen, och de har släppt in sju mål i sina fyra matcher, däribland tre mot Watford i säsongens öppningsmatch. Lyckligtvis har de massor av offensiva talanger för att rädda dem, varav en är Sadio Mane. Han har gjort mål i båda hans ligamatcher hittills denna säsong och har varit delaktig i fem mål i sina sista fem Premier League starter för Arsenal, vilket gör att vi lägger ett speltips på att han gör mål när som helst.

Vi rekar också ett betting tips på Båda lagen gör mål & över 2.5 mål, samt Över 3.5 mål.

Dags att införskaffa dig lite mer pengar att spela för? Många av våra läsare har valt LeoVegas senaste bonus, och varit otroligt nöjda.