PSG släppte sina första poäng för säsongen i helgen, eftersom de hölls till en frustrerande mållös oavgjord borta mot Montpellier, men snacket var världsrekords-signeringen Neymars frånvaro.

Bayern München

Konflikten verkar vara löst

Mycket har pratats om hans uppenbara bråk med Edinson Cavani förra veckan, och att Neymar inte reste med truppen tillsatte bränsle till den elden. Lyckligtvis för de PSG-trogna saknades han på grund av en mindre fotskada, och bakom kulisserna har samtalen rensat luften mellan de två stjärnanfallarna.

PSG har sett fenomenala ut ibland denna säsong, och har vunnit åtta av sina nio tävlingsmatcher, och öppnade sin Champions League-säsong med en 5-0-demolering av Celtic tidigare i månaden. Det var inte överraskande att det var Neymar som hittade nätet först i den matchen och med fem mål i sex framträdanden för PSG är det svårt att se bortom honom för våran målskytts-rek.

Bayern har inte helt övertygat

Lewandowski kan vara i fin form, men resten av Bayern München har hamnat bakom ibland denna säsong. Deras obesegrade start på Bundesliga säsongen kom till ett slut när de förlorade mot Hoffenheim i vecka tre, och i fredags ​​kväll släppte de en tvåmålsledning hemma mot Wolfsburg för att släppa ytterligare två poäng, och skjuta ned dom till 3:a i tabellen

Vi rekar ett betting tips på en PSG vinst, och 2-1. Samt ett speltips på Neymar att göra mål när som helst.