West Brom är utvilade

West Brom var ett av få Premier League-lag som fick en paus från action i mitten av veckan, och det är tack vare Manchester City. Besökarna har redan rest till Hawthorns den här säsongen och slog sina motståndare ut ur League Cup i mitten av september.

Saker och ting har inte blivit bättre sedan dess för The Baggies heller. De förlorade 1-0 mot målskygga Southampton förra helgen för att förlänga sin vinstlösa period till åtta matcher i alla tävlingar. Deras sista seger var hela vägen tillbaka i augusti när de slog Accrington Stanley i League Cup.

De är grymt ur form

Detta lämnar Tony Pulis män nere på 13:e plats, vilket inte skulle vara så dåligt om majoriteten av deras poäng inte hade plockats från de två öppningsveckorna. Det kan bli en mycket lång säsong för dem om de inte kan bryta sig ur denna form snart.

West Broms undergång verkar ha kommit. De har vunnit bara två av sina senaste 18 Premier League-matcher sedan den 1 april, och har förlorat tio gånger och samlat färre poäng än något annat lag som har varit närvarande i toppdivisionen under den perioden. De har även färre poäng än de nyuppflyttade Newcastle har lyckats hämta.

I denna rekar vi ett betting tips på Man C & Över 2.5 mål, och ett speltips på Man C 4-1.

Vi har dessutom ett gäng riktigt grymma casino bonusar för dom riktigt spelsugna.

Vi samlar alla våra stryktipsförslag på samma ställe.