Tidigare toppdivisions-veteranerna FC Kaiserslautern börjar se ut som permanenta medlemmar i Bundesliga 2.

Kaiser

Kaiserslautern verkar bara bli sämre och sämre

Förra säsongens 13:e plats var deras sämsta säsong sedan 2007/2008-säsongen för tio år sedan, och ett utflöde av talang över sommaren har dämpat deras chanser att förbättras. Tränaren Norbet Meier har också haft en betydande inverkan på klubben. Medans han lyckades med sin ledning i Düsseldorf mellan 2008 och 2013, har hans vinstprocent gått ned betydligt – 39% i Armenien Bielefeld, 20% i Darmstadt och 33% i Kaiserslautern – och det ser verkligen inte bra ut.

Braunschweig var nära på en Bundesliga-säsong

Eintracht Braunschweig missade precis toppdivisions-fotboll den här säsongen efter en 3:e plats förra säsongen – då Eintracht misslyckades med att slå Wolfsburg i nedflyttnings-playoffsen. En tidig utslagning från DFB Pokal för två veckor sedan innebär att Braunschweig bara har ligan att fokusera på för resten av säsongen. Eintracht är i bättre form än sina motståndare, och de har förlorat bara 3 av sina 20 Bundesliga 2 matcher år 2017 (W10 D7 L3).

Vi rekar ett betting tips på Eintracht Braunschweig Draw No Bet, och ett speltips på Eintracht 2-0.

Inte ska du behöva känna dig utanför, så många av våra medlemmar har redan hämtat sin LeoVegas bonus, men det finns fortfarande en tusing som väntar på dig också.