Efter att ha spelat ganska bra hemifrån på matchdagen ett – och skapat fler chanser och haft många möjligheter både före och efter att ha tagit ledningen – lär Lyon ha varit mycket besvikna över att gå iväg med bara ett poäng mot Apollon.

Lyon

En vinst var definitivt möjlig

Även om ett poäng borta aldrig är en dålig sak i Europa, men i det kontextet, skulle en vinst kunna ha varit väldigt aktuellt. Ändå är det här ett bra tillfälle för Bruno Génésios män att hävda sina första tre poäng för säsongen. Däremot blev Atalanta säkert inte besvikna efter att de hade slagit Everton på matchdag ett. Det Italienska laget utnyttjade en slarvig Everton-prestation och kommer säkert att få chansen att få ett resultat här.

Det bör nätas bra

Från en bettingvinkel är det “Båda lagen gör mål” som står ut, medan “Över 3,5 mål” också ser väldigt lovande ut. Båda lagen har mycket att erbjuda framåt, medan det också finns gott om anledning att tro att inget av lagen kommer kunna stänga ute det andra.

Som vi såg på matchdagen ett, har Atalanta förmågan att dra nytta av eventuella svaga försvar, och då Lyon ofta är skyldiga till just det, kan de lätt orsaka många problem här, särskilt eftersom Lyon har misslyckats med att hålla nollan i någon av deras sista åtta hemma i Europa League.

Vi rekar dessutom ett betting tips på Lyon 3-2.