Sevilla har gjort riktigt bra ifrån sig

Sevilla kan vara mer okända i Champions League, men det råder ingen tvekan om att de förtjänar att vara i kvartfinalen. De höll Manchester United till en mållös oavgjord hemma i februari innan de utnyttjade deras brutala motstånd och blev ett av de få lag som slagit dem på Old Trafford, där de plockade upp en välförtjänt 2-1-seger och bokade sin plats i kvartfinalen.

Detta kommer att bli en mycket svårare match för dem dock, även om de har haft framgång mot högkvalitativt motstånd nyligen. De tog ett poäng från Barcelona hemma i lördags, även om det kommer att kännas som ett misslyckande för dem. De gick upp 2-0 mot de katalanska jättarna, men en två minuters dubbel från Luis Suarez och Lionel Messi i de sista minuterna tog vinsten ifrån dem.

Sevillas övergripande form är inte bäst, dock. De har vunnit tre, spelat två oavgjorda och förlorat tre av sina sista åtta matcher i alla tävlingar, och besvikande har två av dessa förluster kommit på Ramon Sanchez Pizjuan. Detta inkluderar en 5-2 demolering från Atletico Madrid, så deras defensiva stabilitet är en verklig oro.

Bayern är i högform

Bayern München är inte tama i attacken heller, och de visade den fulla effekten av deras offensiva uppställning i lördags när de slog Borussia Dortmund med 6-0. Detta gör det 16 segrar från deras senaste 18 matcher, varav två var deras Champions League-matcher mot Besiktas. De vann den fixturen med 8-1 på aggregat, så värdarna har ett stor problem framför sig i denna.

Sevilla skulle kunna hitta nätet, dock. De har gjort mål i nio av sina 11 senaste hemmamatcher, men har bara hållit nollan fyra gånger under den perioden och har släppt in fem mål vid två tillfällen. Bayern München har inte misslyckats med att göra mål borta från hemmet sedan deras resa till PSG i september, men de har också släppt in i tio av deras 16 tävlingsmatcher sedan dess också.

Allt detta gör att båda lagen ser ut att ge riktigt bra värde, så vi rekar det. Då Bayern München är i en så sensationell form, och har vunnit åtta av sina senaste nio bortamatcher, rekar vi också ett betting tips på Bayern & Båda Lagen gör mål, samt ett speltips på Bayern 3-1.