Juventus har fått en perfekt start på den nya Serie A-säsongen, men kan det fortsätta när de möter Atalanta i helgen?

Juventus

Atalanta är starka hemma

Värdarna imponerar på hemmaplan och i Europa League den här säsongen, och de kan vara rätt lag för att avsluta Juves stora start på säsongen. De italienska mästarna har kommit in i denna säsong med en förbättrad attack, men med några frågor över sitt försvar, så det kan leda till en match med många mål.

Alla matcher med Paulo Dybala kommer sannolikt att se ett par mål, då han leder måltabellen i Serie A. Argentinaren är redan på dubbla siffror denna säsong, och han har gjort 12 mål i sina senaste åtta Serie A-matcher. Den typen av form har länkat honom med stora pengar, men Juve vill behålla denna spelare, och låta honom växa till en av världens bästa. Med tanke på hans utmärkta form tror vi att han har grymt värde för en målskytts-rek.

Det bör bli en offensiv match

Atalanta har några hot framåt dom också, och de kan förvänta sig att besvära detta Juve-försvar. Mästarna kommer sakna åtminstone två av sina bakre fyra, och det kommer att orsaka vissa problem för dem i defensiven. Atalanta gjorde mål i 89% av sina hemmamatcher förra året, och de borde hitta nätet idag.

Vi rekar ett betting tips på Juventus 3-2, och ett speltips på båda lagen gör mål.