Nytt test för Frankrike.

Det är sydamerikanskt motstånd för tredje gången på fyra matcher för Frankrike, men det är troligt att det blir ett helt annat test för dem då Argentina underpresenterade under de sista sexton. Uruguay är mycket mer disciplinerade än sina grannar, men de har också tillräckligt med attackerande talang för att orsaka problem för det här franska laget, så det ser ut att bli en till intressant match.

Uruguay kommer säkert att ta förtroende från att ha eliminerat europeiska mästarna Portugal under den senaste omgången. Två stunder av kvalitet från Edinson Cavani upprätthöll La Celestes 100% vinst i detta VM. PSG-anfallaren är tveksam för detta spel, vilket är en enorm nackdel, men Uruguay har några anständiga attackerande alternativ i reserven med både Cristhian Stuani och Maxi Gomez fräscha från utmärkta säsonger i La Liga.

speltips banner

Suarez är i bra form

Frankrike måste självklart också försöka stoppa Luis Suarez, som såg skarp ut i den sista omgången, och efter att ha släppt in tre mål mot Argentina kan det finnas några fler svagheter i detta franska försvar än vad vi tidigare hade insett. Men den enorma potential som finns i Frankrike bröt verkligen fram i den senaste omgången, eftersom Les Bleus producerade en fin andra halvlek för att plocka en spännande 4-3 vinst.

Vi rekar ett betting tips på 1-1, och ett speltips på att Kylian Mbappe gör mål när som helst.