Frankrike är riktigt farliga just nu.

Les Bleus VM-förberedelser kunde knappast ha gått bättre. Deschamps män började värma upp genom att gå över hela Irland, vinna bekvämt med 2-0, medan de klarade upp saker och ting förra gången när de slog Italien med tre mål mot ett. Den offensiva styrkan i den nuvarande Frankrike-truppen är för alla att se, så vi kan få se några spännande uppvisningar när Frankrike reser till Ryssland på jakt efter fotbollens största pris.

Till skillnad från Frankrike kommer USA inte vara med vid VM. Efter ett dystert kval har sakerna blivit bättre, dock. Interim chefen Dave Sarachan valde ett ungdomligt tillvägagångssätt mot Bolivia nyligen, ett tillvägagångssätt som gav utdelning när hans lag trots sina unga åldrar bekvämt blev 3-0 vinnare. Emellertid var USMNT besvikande förra gången när de förlorade 2-1 mot Irland, ett lag som var uppriktigt ingen match för Frankrike för ett par veckor sedan.

speltips banner

USA bör bli överkörda

Om USA kom in i denna match efter deras 3-0-seger över Bolivia, hade det varit lätt att se dom åtminstone ha en chans, men efter att de förlorade mot ett lag som Frankrike helt och hållet vandrade över för bara två veckor sedan, är det svårt att känna att besökarna kan oroa Deschamps explosiva och till synes oförlåtande trupp.

Fart, kraft och direktspel har varit temat för Les Bleus i sina två tidigare uppvärmnings matcher, och det är osannolikt att de inte kommer att ha denna inställning mot ett USA som inte heller är alltför bra defensivt.

Vi rekar ett betting tips på Frankrike 4-0, och ett speltips på Frankrike Över 2.5 Lagmål.