Extremt vinnbart för Sevilla.

Detta är en till tydligt vinnbar Europa League-kvalmatch för Sevilla. De kommer att förväntas sopa bort Litauens Zalgiris på torsdagskvällen i vad som förväntas bli svällande värme på över 30°C även vid kick-off-tiden, vilket kan göra besökarnas uppgift ännu mer utmanande.

Sigma Olomouc eller Kairat väntar på vinnarna, så det har inte varit den mest utmanande vägen för Sevilla, men de kommer att vara hoppfulla att undvika en lång resa till Kazakstan, eftersom de har ett upptaget schema just nu som inkluderar en resa till Marocko för den spanska super Cup i helgen.

speltips banner

De måste först slå Zalgiris förstås, men de gjorde det till enkelt arbete med Ujpest i den sista omgången. 4-0 och 3-1 vinster säkerställde en övertygande aggregad seger i deras första tävlingsmatcher för den nya säsongen, och om något borde de vara ännu skarpare här mot ett lag av jämförbar förmåga. Det har redan varit en bra vecka för Sevilla som har undertecknat Aleix Vidal från Barcelona – och han borde vara en väldigt bra matchning för Pablo Machins föredragna system som utnyttjar offensiva ytterbackar.

Vi rekar ett betting tips på Sevilla 5-0.