Arsenal kommer att hoppas att den internationella pausen har medfört en viss energi, efter en skakig början på denna Premier League säsong.

Arsenal

Arsenal går upp och ned

Värdarna startade säsongen tillräckligt bra när de slog Leicester i en 4-3 match på Emirates, men den defensiva instabiliteten var deras undergång i de kommande två matcherna.

De förlorade mot Stoke i matchvecka två, och ytterligare misslyckanden för att säkra mer styrka i backlinjen resulterade i att de besökte Anfield och blev hamrade med 4-0. Inte överraskande gick det inte bra med fansen.

Bournemouth är riktigt instabila

Lyckligtvis för dem står de inför ett Bournemouth som har uthärdat en eländig start på säsongen. De spelade några mycket dåliga prestationer då de förlorade mot West Brom och Watford under de första två matchveckorna, och medan de förbättrades betydligt mot Manchester City förra gången, slutade det ändå i en förlust på 2-1, tack vare ett sista mål från Raheem Sterling.

Vi rekar ett speltips på Arsenal & båda lagen gör mål, samt ett betting tips på Arsenal 3-1.

Ännu en lördag, ännu en veckas Stryktipsförslag, som vi givetvis samlar på en och samma plats, så att ni håller koll på dom.