Stor match i jakten på titeln.

Detta är en viktig match i toppen av Allsvenskan. Hammarby sätter för närvarande takten med AIK bakom, men dessa två lag är de två närmaste och ser ut att sätta press på i vad som ser ut att bli ett mycket öppet titellopp. Malmö, mästare i 4 av de senaste 5 säsongerna, ser redan ut att vara ur striden, så alla lag på toppen kommer att tänka att det kan vara deras år.

Djurgården vann en titel senast 2005, men vann precis hälften av matcherna förra säsongen för att avsluta 3:a och de har byggt upp den framgången den här säsongen. Mittsäsongspausen kom vid exakt fel tid för dem, eftersom de verkligen byggde upp en viss fart med fyra raka ligavinster, även om det är värt att notera att de hade en ganska snäll period av motstånd.

speltips banner

Båda är i bra form

Norrköping var också i en fin formlöpning före pausen. Deras senaste fem ligamatcher slutade med fyra segrar och en oavgjord, så formmässigt är det inte mycket som skiljer dessa lag. Besökarna har en 3 poängs fördel i ligatabellen och med ett spel i handen har de en riktig möjlighet att stjäla lite plats mot Djurgården om de kan ta alla tre poäng här.

Vi rekar ett betting tips på 1-1, och ett speltips på Norrköping Dubbelchans.