Fotboll Speltips & Fotbollstips: Vinnande betting tips

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Fotboll

Fotboll är någonting som vi i Sverige har lång kultur av att följa. Sverige har ett kallt klimat och är definitivt inte idealt för att skapa bra fotbollskultur, men på något sätt har vi trotsade oddsen och har många otroligt bra spelare i våra inhemska ligor och runt om i världen. Vi följer Allsvenskan med passion, och älskar våra lag. Dessutom har vi svenskar en oerhörd koll på de Europeiska ligorna och har väldigt många tittare på de internationella matcherna. Vi reser med våra lag runt omkring Sverige och deras matcher utomlands, och följer med vårat landslag vart dom än går. Om du vill följa betting tips på finska, så finns även den möjligheten.

Därför är det heller inte så konstigt varför vi älskar speltips och rekar.

Fotboll är världens största sport och spelas nästan överallt där du hittar människor. Det är något som engagerar oss över allt, och är onekligen ett globalt fenomen. Dessutom är det en sport med lång historia, och någonting som har förenat oss länge.

AIK fotboll

Allmänna Idrottsklubben, AIK, är en av Allsvenskans giganter. Klubben formades för 126 år sedan, år 1891. AIK har vunnit Allsvenskan 11 gånger, senast 2009. Klubben har spelat absolut flest säsonger av Allsvenskan genom divisionens historia, och har vunnit 3:e flest gånger ut av alla lag.

AIK är ett av dom lagen som spelat mest Europeisk fotboll, och tävlat en del i de kontinentala tävlingarna. Laget nådde kvartsfinal i 1996-97 års UEFA Cup Winners, och kvalificerade sig till 1999-2000 års gruppspel i UEFA Champions League. Dessutom spelade dom gruppspel i 2012-13 års UEFA Europa League.

Hammarby fotboll

Hammarby är ett lag som är oerhört känt för sina fans. De har väldigt passionerade sådana, och är laget som har högst publik närvaro i genomsnitt i sina matcher. Hammarby spelar i Allsvenskan och har vunnit Allsvenskan 12:e flest gånger av alla klubbar. Dom spelar ifrån Tele2 Arena i Johanneshov men anser Södermalm som sitt absoluta hem.

Bajen har flest fans söder om Stockholm, och brukade vara känt som laget för arbetarklassen under väldigt många år. Idag ser Södermalm självklart oerhört annorlunda ut än det gjorde då, och mentaliteten kring laget och deras fans har ändrats oerhört. Idag följs laget av alla sorters människor, och över 25,000 människor brukar se Bajen på Tele2 arena i genomsnitt.

DIF fotboll

Djurgården har sina rötter från Östermalm, och Stadion var lagets bas under många många år. Klubben formades samma år som AIK, 1891, och har vunnit Allsvenskan 11 gånger och Svenska Cupen 4 gånger. Djurgården har en lång tradition av Stockholmsderbyn mot både AIK och Hammarby.

Djurgården hade mycket framgång under tidigt 2000-tal och drog in många åskådare, och planerna började redan då att byta till en ny arena. 2013 skedde flytten till Tele2 Arena som dom delar med Hammarby, och fortsätter dra in stora mängder åskådare.

Svensk fotboll

Svensk fotboll har länge ansetts som nordens bästa fotboll, och är oerhört etablerat jämfört med våra grannländer. Vi har stort intresse för sporten, och tittar mycket på TV och i verkligheten runt om i landet. Allsvenskan är våran högsta liga och trots att den inte riktigt har uppnått samma kvalitet som många andra delar av Europa, är vi oerhört stolta över den. Vi har duktiga fotbollslag från runtom i landet, som alla tävlar i de olika divisionerna. Högsta ligan är Allsvenskan, följt av Superettan, och sedan Division 1-8.

EM fotboll

Europeisk fotboll är som alla vet i framkanten av den globala sporten, och EM är en oerhört hyllad tävling som drar enorma tittarsiffror från hela världen. EM hålls var 4:e år och den senaste turneringen var förra året, 2016, då Frankrike var värdar och förlorade mot Portugal i finalen. De två lagen som vunnit flest gånger är Tyskland och Spanien, som vunnit EM 3 gånger vardera. Spanien är det enda laget som vunnit EM två gånger i rad (2008 och 2012). Sveriges bästa placering var en semifinalplats 1992.

Fotbolls VM 2018

Vart fjärde år hålls fotbolls vm. Näst på tur att vara värdnation är Ryssland, som arrangerar fotbolls vm 2018, som kommer att hållas mellan den 14 juni och 15 juli 2018 på olika platser runtom Moskva.

Viasat fotboll

Viasat fotboll är en av Skandinaviens största idrotts kanaler, och har sedan 2010 ägt sin kronjuvel, rättigheterna att sända Premier League och Champions League i Sverige. Det är en kanal som visar alla de viktigaste matcherna i England och runt om i Europa, och levererar högklassiga analyser av matcherna de visar. En oerhört bra kanal med enorma mängder information och underhållning. Gillar du att lägga bets är det en bra källa för information, och självklart kan det ju vara kul att titta på matcher i HD medans man lägger livebets.

Fotboll på tv

Fotboll är idag den mest tittade sporten på TV. För att erbjuda lite perspektiv så tittade 530 miljoner människor på TV-sändningen när den första människan satte sin fot på månen den 20:e juli 1969. Spola fram till VM-finalen 2014, när dubbelt så många tittare, mer eller mindre en sjundedel av jordens befolkning, tittar live när Tyskland slår Argentina. En miljard människor som tittar på en match, det är verkligen ett historiskt ögonblick. Så engagerade är människor till fotboll, och det engagemanget verkar bara öka.

Stryktipset hos Svenska Spel

Hos matchtips.se/fotboll-speltips/svenska-spel kan du tippa på stryktipset (13 matcher) med våra stryktipsförslag, där vi sammanställer matcherna som framför allt är hämtade från den engelska fotbollen. Stryktipset spelas varje lördag och din kupong ska vara inlämnad innan 15:59.