Stryktipset från Svenska Spel: En lång tradition

Stryktipset har en lång tradition i Sverige, och Svenska Spel startade Stryktipset redan 1934. Från början strök man över laget man inte trodde skulle vinna, där av namnet. Konceptet är det samma, du får en rad på 13 matcher att spela på, och träffar du över 10 rätt får du vara med att dela på prispengarna. Självklart är det sportsbetting som gäller och du satsar som vanligt en 1:a för hemmalaget, kryss för oavgjort och en 2:a för bortalaget. Sätter du hela 13 rätt så har du möjlighet att vinna en seriös summa pengar, då ju fler rätt du har, ju större del av potten får du naturligtvis. Så Svenska Spel väljer 13 matcher, oftast från svenska eller engelska ligan, och det är upp till dig att reka rätt. Det kan även förekomma matcher från andra håll, framför allt landskamper. Stryktipsförslag från våra experter är därför något som är högaktuellt att ta del av.

Stryktipsförslag hos Matchtips

Matchtips.se är en av Sveriges ledande hemsidor när det kommer till stryktipsförslag, och vi älskar när våra spelare vinner pengar. Våra skribenter jobbar hårt för att nå bättre resultat för varje dag som går, och analyserar matcherna i varje detalj. Älskar du Stryktipset rekommenderar vi att kontinuerligt besöka våran hemsida och följa de aktiva stryktipsförslagen för matcherna som Svenska Spel valt ut, då vi granskar dom på djupet.

Våra skribenter jobbar oerhört hårt för att hitta de vinnande faktorerna och Stryktipsförslag är någonting vi tycker är oerhört roligt att ge bort, och erbjuder bra prispengar till dom som är tillräckligt duktiga. Till skillnad från enstaka bets måste du i Speltipset ha oerhört mycket större koll på helhetsbilden och hur många olika lag presterar för tillfället. Det är självklart någonting vi stödjer helhjärtat och det skapar en ny sorts tävlingsinriktning.

stryktipsförslag premier league

Stryktipset tips

Att få 13 rätt är oerhört svårt. Du kanske har hört Stryktipsets gamla slogan ‘13 Rätt är Respekt’, och det har dom faktiskt oerhört rätt i. Ska du pricka 13 rätt måste du ha alla de rätta förutsättningarna, i vilket den absoluta grunden är att studera. Det krävs en oerhörd koll på vad som försiggår just denna säsong med just de lagen som spelar. Har lagen haft många matcher på sistone och kan vara trötta, hur är vädret, hur är formen för olika spelare, vilka är skadade, listan bara fortsätter i de faktorer som man bör ha koll på. Det är därför vi på matchtips.se helt enkelt har samlat all denna information på ett och samma ställe, så att våra spelare kan få enkel tillgång till vad våra analyser säger, och sedan dra egna slutsatser om dom så vill göra det. Vår uppgift är inte bara att reka rätt vinnare, utan även att analysera oddsen och vad dom säger. Oddsen ljuger sällan och de som jobbar som oddssättare är extremt insatta och sitter ofta inne på nyheter och det allra senaste skvallret.

Dessutom tycker vi att Stryktipset är oerhört roligt, och är en av våra absolut största rekommendationer i fall du vill vinna pengar. Om du gillar att hålla koll på Zlatans nuvarande form och vare sig gräsmattan på Camp Nou är nyklippt eller inte, så är Stryktipset för dig. Stryktipset är också oerhört socialt och vi rekommenderar att spela med polarna för att få ut det där lilla extra ur bettingen som vi anser är den viktigaste kryddan. Jämför era analyser och se vem som är mest insatt, och framför allt vem som kan få dom bästa resultaten.

Stryktipset live

På flertalet hemsidor och appar kan du hitta liverättning för Stryktipset. Detta innebär att du får notifikationer så fort en match är avslutat så att du konstant har koll på hur det går för dina rader. Efter allt, du har ju gjort din research och vill ha stenkoll på resultatet. Det finns väldigt många olika liverättare, och det är någonting vi på matchtips.se rekommenderar och själva använder.

Det absolut roligaste är självklart att titta på matchen live, och dom flesta av dom spelbolagen vi listar på matchtips.se har livestreaming funktioner. Många är kostnadsfria och har dessutom live betting som också brukar ha rejält fördelaktiga odds. Som sagt är ju dessutom självklart en TV och några polare det absolut maximala, och antagligen det bästa sättet att följa dina matcher.