Oddsbonusar: Störst insättningsbonus och betting bonus

Kunniga spelare letar alltid efter sätt att kunna maximera sitt spelande och då är en insättningsbonus ett alternativ. Spelbolagen letar alltid efter nya sätt att locka nya kunder. Oddsbonusar som erbjuds till nya och befintliga kunder är ett bra sätt att tillgodose behoven hos båda parter. Spelare som gör insättningar får det mervärde som betting bonusen ger och spelbolagen får kunderna att sätta in pengar och lägga bet som genererar pengar för spelbolaget. På den här sidan har vi samlat ihop odds, så för att ge en schysst och ärlig oddsjämförelse, så att du kan hitta bäst spelbolag och högst sportbonus.

Oddsbonusar i olika storlekar

  • Det finns många typer av spelbonusar och de kommer i många olika storlekar. Vissa spelbolag erbjuder 1000 kr i insättningsbonus och några av de större spelbolagen kan ge 400 % upp till 400 kr, såsom ComeOn. Dubbla din insättning och spela direkt, brukar det som bekant heta.
  • Några ges i form av bonusar som kan användas för att satsa med, andra ger kunderna gratis spel av olika storlekar för att matcha kundens insättning. Alla dessa bonusar kommer med strikta villkor, men de är lätta att göra anspråk på och de är en av de bästa sätten att omedelbart öka ditt spelkonto med en betting bonus.

 

  • Bortsett från de vanliga erbjudanden som spelbolagen ger till kunderna som registrerar sig för första gången, ger de flesta spelbolag ännu mer under pågående kampanjer som syftar till etablerade kunder. Under VM i fotboll, fanns det en hel del operatörer som erbjöd sina kunder lägre omsättningskrav, förbättrade odds, och andra förmåner på utvalda matcher. Många av dessa kampanjer kräver inte en insättning för att kvalificera sig.
  • Det finns också några betting sajter som ger spelare vid speciella tillfällen såsom jul, nyår, eller på en spelaren födelsedag extra stora bonusar. Större bonusar leder till mer nöjda kunder och detta leder till en ökad kundbas som leder till större vinster.

Stora insättningsbonusar

Det viktigaste att komma ihåg när du ser en attraktiv bonus är att du måste läsa och förstå dess villkor. Två olika spelbolag kan erbjuda olika stora insättningsbonusar när du gjort en insättning, men det kommer säkert att vara stora skillnader i villkoren/förutsättningarna och hur var och en kan användas. En sak att hålla ett öga på är omsättningskraven, som skiljer sig åt. Gör därför en oddsjämförelse, för att hitta det som passar dina behov bäst.

Som spelare kan du jämföra så att du hittar den lägsta omsättningskravet, så att du kan ta ut pengarna så fort du känner dig nöjd.

Oddsbonusar och erbjudanden

Spelbolagen konkurrerar för fullt på spelmarknaden om att kunna erbjuda oddsbonusar till nya spelare. Liksom de flesta andra företag, strävar de efter att komma med nya sätt att hålla sina kunder nöjda och samtidigt öka deras kundbaser. Livestreamad sport, live betting och mobil betting är bara några av de alternativ som online-spelarna lockas med. En av de metoder som används för att få nya kunder är att ge ut oddsbonusar.

Specialerbjudanden och kampanjer tilltalar nästan alla och såväl nybörjare och erfarna spelare dras till dem konstant. Vanligt är om man t.ex. ska byta spelbolag och vill ha en bonus. Man är alltså på jakt efter kampanjer, vilket är naturligt. Vem vill inte ha mer att spela för?

Det är en väl utarbetad strategi av spelbolagen att kunna erbjuda oddsbonusar till nya spelare. Det kan ses som generöst, men är samtidigt mycket genomtänkt av spelbolagen. De vet att om du som spelare sätter in pengar, så kan det innebära att dom kan tjäna stora pengar på dig som kund. Är du duktig blir det såklart tvärtom, då de måste betala dig för det du vinner.

Insättningsbonus hos Svenska spelbolag

Hos oss hittar du de mest attraktiva insättningsbonusarna som finns att tillgå i Sverige. Vi listar Svenska spelbolag som är seriösa, och har störst bonusar, i alla olika storlekar. Lättast för att du ska hitta något som passar dig är att du jämför i lugn och ro innan du bestämmer dig för vilken betting bonus som passar dig.

Exempel på oddsbonus

Ett exempel på hur en insättningsbonus skulle kunna se ut är följande: Du får 100% upp till 1000 kr i insättningsbonus. Det innebär att allt du sätter in upp till 1000 kr, dubblas. Så om du sätter in 1000 kr, kan du spela för 2000 kr. Ett annat exempel är 100 % upp till 1200 kr. Alltså får du spela för 2400 kr, om du sätter in 1200 kr. Du väljer själv om du vill sätta in upp till maxbeloppet, eller om du vill sätta in mindre pengar.

Insättningsbonus och oddsjämförelse

Insättningsbonus är några av de mest populära bland spelare och de erbjuds av de flesta spelbolag till nya och trogna kunder. Idén bakom insättningsbonusarna är enkel. Spelbolagen kommer att ge dig en bonus om du sätter in riktiga pengar på ditt konto. De nya pengarna kan komma i form av match bonusar där, som beskrivits ovan, kommer spelbolaget matcha din insättning upp till ett maxbelopp. Att jämföra odds gör att du kan hitta det bolag som erbjuder bäst deal för dig.

Man kan alltså säga att insättningsbonusen är ett sätt för spelbolaget att istället för att ge dig kontanter, ge dig mer att spela för.

Betting bonus utan omsättningskrav

Kanske ingenting är mer iögonfallande för dig som spelare när du ser en annons som ropar: ”Betting bonus”, och där ingen insättning krävs. Om du har sökt efter spelbolag som erbjuder betting och odds utan omsättningskrav, så är det med stor sannolikhet att din uppmärksamhet fångades av ett sådant erbjudande.

Betting bonusar är mycket lätta att hitta, men tror inte att du kommer att kunna ta ut pengarna hos spelbolaget direkt. Det som är något av de svåraste är att få dessa pengar att hamna på ditt konto. De är nästan alltid föremål för flera omsättningskrav som måste uppfyllas och de måste vanligtvis satsas på spel med vissa minsta odds.

Det är inte ovanligt att du måste omsätta pengarna 7x innan du kan ta ut pengarna du vunnit.

Betting i mobilen

Mobilbetting har revolutionerat sättet man spelar på nätet. Med en mobil kan du som spelare nå ut på spelarenan så fort du har ett internet att kunna koppla upp dig på. Spelbolagens mobilprodukter blir också ständigt bättre.

Ju enklare det är för dig att satsa, desto gladare blir både du och spelbolagen. Många av de största operatörerna har lanserat utmärkta mobilbetting appar och integrerat sin produkt på ett fint sätt. Det är därför många av dem erbjuder mobila spel bonusar också.

Fler och fler företag har kampanjer avsedda för mobil betting. Om du letar efter det mest bekväma sättet att satsa på spel genom mobil betting listar vi vart du hittar bäst betting möjligheter. Varför inte tjäna pengar på en trevlig bonus?

 

Live betting bonus

Bettingsidorna vill att du ska satsa så ofta som möjligt. Generera mer action direkt leder till att generera mer vinst för företagen. Införandet av live betting har definitivt ökat antalet spelbolag som erbjuder det. In-play betting tilltalar ett stort antal spelare som spelar på sport.

Förr i tiden var du tvungen att hämta din betting bonus och spela innan matchen hade börjat. Kanske hade bolaget ett litet fönster för att lägga till eller justera något i det du spelat på. Nu för tiden är det helt annorlunda, i och med att live betting blivit så pass stort. Du kan med enkelhet justera ditt bett under matchens gång.

Det är därför många av dem erbjuder sina kunder Liveodds bonusar. Dessa erbjudanden ser till att spelaren får en smak av den levande satsningen och de vet att de som älskar när det händer saker live kommer fastna.

Dessa bonusar, liksom alla andra, har olika grundförutsättningar och omsättningskrav, men de är mycket lätt att hitta mer om information om det här hos oss.

Sport och spelbonusar i olika storlekar

Som ni vet vid det här laget, gratis spel är bland de mest populära typer av bonusar som finns i dag på nätet. De är attraktiva för sport spelarna men många av spelsajter gör det en verklig utmaning att faktiskt omvandla dessa satsningar du gjort till riktiga pengar. Trots hindren med krav på omsättning, finns det många spelare som omvandlar spelandet till mycket pengar.

Med lite tur kan du också vända en bonus du fått ta del av till riktiga pengar. Tänk på att de flesta bookmakers har en gräns för hur mycket pengar en spelaren kan vända sin bonus till.

Även om de exakta villkoren som gäller för dem är olika på de flesta platser, är några vanliga företeelser vanligt förekommande. Det är sant att företagen ibland helt enkelt kommer att kreditera spelarna med gratis spel som en gåva, men de allra flesta sådana erbjudanden kräver att spelarna använder sina egna pengar på något sätt. Vanligtvis krävs en kontant deposition eller kvalificeringsspel för att få ta del av en sådan bonus.

Sammanfattningsvis om oddsbonusar

Som du vet nu, det finns ett oändligt sortiment av bonusar att jämföra bland. Typerna och beloppen kan tyckas liknande men det finns stora skillnader i hur du kan göra anspråk på dem och använda dem. En oddsjämförelse är därför väldigt viktigt att göra, för att hitta rätt i djungeln av olika oddsbonusar. Det viktigaste rådet att komma ihåg är att alltid läsa och förstå de villkor som gäller för någon av dem att du funderar på att använda.

Såväl nya som erfarna använder kan ta reda på de olika strategierna som används när man ska använda en bonus. Oavsett vad för typ av kampanj, så går det att jämföra strategier för sitt spelande. Det bör även upprepas att bonusar inte bör vara den enda faktor när det gäller att välja ett spelbolag, men de bör absolut vara en stor del av ekvationen.

Låt oss vara din källa för att jämföra de odds, samt de största, bästa och senaste bonusarna. Sport omdömen och andra informativa uppgifter som vi tillhandahåller kommer att hjälpa dig att fatta rätt beslut när du försöker att hitta den bästa bonusen för dina behov, oavsett om du är på jakt efter insättningsbonus, de största odds bonusarna, eller en betting bonus, så vet du att du hittar de bästa här hos oss.