Betting sidor: Bästa nya spelbolagen [med snabba uttag och cash out] 2018

Bästa spelbolag och betting sidor 2018

Utbudet av betting sidor idag är gigantiskt eftersom det ständigt kommer nya spelbolag, vilket gör det svårare att förstå vilka av dessa spelbolag man bör välja. En fråga du borde fråga dig själv innan du väljer ett spelbolag är vad du som spelare förväntas få ut av din spelupplevelse. För många är det t.ex. viktigt med snabba uttag och cash out, vilket de flesta efterfrågar. 

Här hjälper vi dig att hitta det bästa spelbolaget för dig. Vi har tagit fram en guide där du enkelt kan få en bra översikt över de största och bästa spelbolagen i Sverige, med såväl nya som gamla bettingsajter

Till exempel om du söker efter de bästa oddsen på fotboll & annan sport, eller om du söker störst utbud på spel, så finns det något för dig här. Här hittar du allt du behöver veta för at få en överblick över vilka som är dom bästa bettingsajterna just nu. 

Bettingsidorna ger bonusar till nya spelare

I dagsläget finns det en uppsjö av olika betting sidor i Sverige. Alla har något gemensamt, och alla skiljer sig på ett eller annat sätt. Detta kan skapa förvirring, och vi är här för att hjälpa dig att hitta din favorit bland de bästa bettingsidorna i Sverige.

Svenska spelbolagsmarknaden har utvecklats explosionsartat, vilket självklart innebär att det skapats ett enormt utbud olika alternativ när det kommer till betting sidor. Vi anser att denna mångsidighet är fantastisk på det sättet att det verkligen finns en betting sida för alla. När jag säger casino, poker, bingo, eller att betting på fotbollsmatcher, har jag verkligen inte ens rört ytan på den enorma kvantitet underhållning som onlinespel erbjuder på olika bet sidor.

Varje dag börjar ny spelare spela, och nästan varje måndag startar ett nytt spelbolag. Kombinationen av dessa innebär att dom flesta spelbolagen erbjuder sina kunder oddsbonusar, framför allt när man registrerar sig.

 

Välkomstbonus hos spelbolagen

För att locka spelare till sina sidor i en marknad med så pass hög konkurrens, har inneburit att alla nya kunder alltid får en välkomstbonus, på alla spelbolag. Inte nog med det, utan som en extra ansträngning från bolagens sida får alla lojala kunder kontinuerliga bonusar i olika former, när du fortsätter spela hos samma operatör.

 

Samling av de bästa bettingsidorna i Sverige

Så självklart kan man säga med alla olika aktörer och det överväldigande utbud på spel som finns idag, har det blivit lite svårt att hitta rätt. Men var inte orolig, på den här sidan har vi samlat de bästa bettingsidorna, såväl nya bettingsidor som gamla. Men samtidigt måste man ha i baktanke att det gynnat spelarna något otroligt.

När vi sammanställde samlingen av de bästa bettingsidorna i Sverige, så tog vi hänsyn till följande:

  1. Sportutbudet: Det finns massvis med olika sporter att lägga sitt bet på och olika spelbolag erbjuder olika stort utbud. Vi har listat de med störst sportutbud.
  2. Oddsen: Att spela på odds som ökar möjligheterna till goda vinster vill vi alla göra, därför listar vi betting sidor med bäst odds.
  3. Kundtjänst: Att känna att man har bra kundtjänst och support i ryggen ifall något skulle krångla är en självklarhet för oss som spelare. Därför listar vi endast bettingsidor med riktigt bra kundtjänst och support.
  4. Hemsida: Att bettingsajten är uppbyggd på ett användarvänligt sätt är viktigt, så att man hittar rätt på sajten.
  5. Bonusar: Vem vill inte ha en stor betting bonus? Därför listar vi de bettingsidorna som erbjuder bäst betting bonus för nya spelare.

 

Bettingisdor som använder BankID

Just nu är BankID den mest kraftfulla verifieringen som finns på internet när du går med hos spelbolag, och över 90% av alla svenskar har BankID. Vi tycker att det är fantastiskt att spelbolagen uppmuntrar detta, så att vi inte behöver hålla reda på vad som ibland kan kännas som oändliga lösenord och e-postadresser, och att vi istället kan logga in med hjälp av BankID-programmet. Här hittar du alla spelsidor med BankID 2018 som dessutom erbjuder dig bonusar.

 

Att spela med bank-ID levererar skydd för dig som spelare

Betting webbplatser har redan strikt säkerhet idag för spelare, något som innebär att vi kan känna oss säkra när vi spelar. För närvarande har vissa spel sidor gjort det möjligt att bekräfta sin identitet med hjälp av Bank ID, vilket är ett försök att lägga till ett extra säkerhetslager, men dessutom kan spelarna enkelt bekräfta sin identitet och ta emot sina uttag till sitt bankkonton ännu snabbare.

 

BankID är framtiden

Redan nu finns det många spelsidor som använder Bank ID eftersom de ger sina spelare möjlighet att utnyttja betalningsmetoder som Trustly och direkta överföringar mellan företaget och din bank. Men snart kommer en hel fler bettingsajter att ge spelarna möjlighet att bekräfta sin identitet direkt med spelbolaget, med bank-ID.

 

Fler betting sidor införskaffar BankID

Ännu finns det inte jättemånga betting sidor som faktiskt erbjuder bank-ID, men flertalet bettingsajter förväntas uppdatera sina teknologier 2018. De spelbolag som nu kan erbjuder BankID ligger i framkant för att höja säkerheten för spelare, men också när det gäller att aktivera spelare som inte behöver vara oroade över dokument som behöver skickas över internet. Att använda Bank ID gör det enklare att spela på en spelsida, och även att göra det svårare för ovälkomna människor att ta del av känslig information.

 

Betting sidor där du kan spela utan att skapa ett konto

Vad vi har är en lista över spelföretag som tillhandahåller BankID online-inloggning. Det kan lätt förväxlas med dom företag som har spelsidor där du inte behöver registrera dig, vilket är lite annorlunda. Detta är en helt ny teknik som tillåter dig att spela och vinna pengar rakt av, utan att ens använda ett konto. Med bank-ID finns sparas det inte en massa känslig data som i fel händer kan innebära att du får problem. Snarare fungerar det som att en bank agerar som mellanhand och bekräftar identiteten, vilket ger spelarna den högsta säkerhetsnivån när du registrerar eller hämtar ut vinster från en spelsida.

 

Hur fungerar det?

Bank-ID är en digital ID-handling som verifierar att konsumentens identitet stämmer. Bank ID utfärdas av många stora banker i Sverige, vilket säkerställer fullständig säkerhet för konsumenterna. Ett Bank-ID är lika med ett normalt ID-kort, pass eller körkort och kan användas för att bevisa att du är du – online. Idag använder en rad regeringar, finansiella företag, banker och större bank ID-företag för att enkelt bekräfta kundernas identitet på ett enkelt, smidigt och skyddat sätt.

Ett bank-ID är en digital fil som du får från din bank. Denna digitala fil är krypterad innehåller också ett lösenord som endast ägaren vet. Även om en person kommer runt den här digitala filen, kan de inte använda detta utan viss information från ägaren, vilket innebär att ett bank-ID är betydligt säkrare än ett normalt ID-pass eller dokument som kan bli stulet eller förloras.

 

Betting sidor som erbjuder mycket snabba uttag

Bettingsajter med snabba uttag är något vi verkligen uppmanar på matchtips.se. Det bör fungera snabbt, inte bara processen av insättningen av pengar, men det borde också gå riktigt snabbt att få in dom på sitt bankkonto. Vi ser att ännu fler spelföretag ökar sina hastigheter när det gäller att plocka ut pengar, något som är utmärkt för alla spelare. Det spelar väldigt stor roll vilken bank du använder om du vill ha snabba uttag. Men i allmänhet utförs dessa transaktioner extremt snabbt.

Här listar vi dom sidorna som har har snabba uttag 2018.

 

Snabba uttag

Betting webbplatser som inte ger dig snabba uttag kommer gradvis att försvinna, men snabbast försvinner de definitivt på spelmarknaden i Sverige. De flesta spelbolagen tar inte längre än en dag för att betala ut vinsterna till sina spelare. Detta innebär vanligtvis att andra som inte är involverade i denna process kommer att förarga sina kunder och förlora pengar. Nya spelbolag som Casumo Kicks tillsammans med Dunder Sport har riktigt snabba uttag, eftersom branschen nu kräver det som standard.

 

Vilken internetbank du har spelar roll

Vilken bank du använder är avgörande för hur snabbt dina pengar överförs till dina egna bankkonton. Det kan ta några dagar, även om det står “direkt uttag”. Det går snabbare om du har gjort ett uttag förut, då allt redan är bekräftat förut. Eftersom det finns regler för att alla spelsidor måste göra en KYC (det står för Know your Customer på engelska) för att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism, kan ta några dagar extra om det är ditt första uttag.

 

 

Betting sidor med live betting

Live betting är en av de mest kända typerna av spel i Sverige – främst för att det gör spelandet mycket mer händelserikt och snabbt. Om du är utmärkt vid live-spel är det också enklare att erövra chanser och enstaka moment, eftersom live-spel går så himla snabbt och det gör det också möjligt att titta på spelen samtidigt, vilket är oerhört trevligt. Det finns många betting sidor med live-spel och där kan du också hitta exklusiva bonusar. Här har du listan över spelbolag med live-spel 2018.

 

Mer action live

Om du lägger live bets finns det flera variabler som spelar in, och som är annorlunda än när du lägger in ett spel innan matchen startat. Om du lägger ett bet innan matchen startat, undersöker du faktorer som tidigare spel, bedömning av domare, väder, hur laget spelat på sistone, undersökningar om rykten och tips från andra webbplatser och mycket mer. Men när du spelar med live bets det inte längre så, eftersom nu är det varje tillfälle i matchen som bestämmer exakt hur oddsen växlar och vilka bets man väljer att lägga.

 

Du kan upptäcka mönster i live-spel         

Visserligen är det aningen mer utmanande att spela live betting, men det går absolut att upptäcka mönster som du bör följa om du vill vinna kontinuerligt. En bra illustration kan vara att helt enkelt spela “Över mål”, av den anledningen att det konsekvent är fruktansvärda odds på över 1,0, och över 0,5 är inte ens spelbart innan spelet startar. Men när det har gått 15 minuter in i matchen matchen blir dessa spel tillgängliga och om du spelar ett spel i en lägre division, är sannolikheten hög att du kan veta mycket om ett lag än oddssättarna, om du har bra koll. Du kan bättre förstå truppens form och antalet mål som dessa lag normalt gör.

 

Spelsidor med live-spel

Nu finns det många spelföretag som erbjuder live-spel på nätet men för inte alls länge sedan var det ganska ovanligt, varefter du bara kunde spela hos vissa riktigt stora spelbolag som Bet365 & Unibet, som hade sina egna professionella medarbetare som satt och placerade odds på spelen. Idag har tekniken utvecklats och chans-plattformar som Kambi och SBtech gör det möjligt för många betting sidor att ge bra live-spel, med riktigt bra chanser att vinna.

Det som vi egentligen gillar med live-spel är all den aktivitet som händer när vi spelar. Det finns många aspekter som spelar in när du live bettar, vilket betyder att du också kan ta kontroll över sporten och spelet genom Cash Out funktionen (som du kan läsa mer om i denna guide). Nedan hittar du ett par fördelar med att njuta av live betting:

  • Du får bättre odds när du spelar live spel
  • Cash Out funktionen tillåter oss att styra spelet
  • Det låter dig spela flera spel på exakt samma match
  • Dessutom är det enklare att ta sig igenom en omsättningsbonus med live spel

 

Alla nya spelsidor har live-spel 2018

När det startas nya betting sidor ser vi det en mycket tydlig riktning om att alla nya spelföretag har ett stort utbud av live-spel på sin egen plattform. Live spel har blivit den mest kända formen av sportspel och vi ser fler och ytterligare fler innovativa verktyg som Cash Out eller halv Cash Out som Bet365 erbjuder. Vår rekommandation om du är ny inom live betting är helt enkelt att prova dig fram – experimentera, och se vad som passar dig! Leta efter en liga eller ett lag som verkar passa dig bra.

 

Betting sidor utan registrering

Äntligen går det att spela på betting sidor utan registrering. Du hoppar helt enkelt över steget av registration för ett konto och börjar istället spela direkt. Genom att verifiera din identitet med Bank-ID överför du enkelt, och omedelbart, pengar mellan ditt bankkonto och spelbolaget. Det innebär vanligtvis att betting sidan direkt förstår vem du är, och du behöver inte registrera ett konto. Dessutom får du dina vinster betalda direkt till ditt konto, utan någon väntetid. Här är bettingsidorna med odds och spel där du inte behöver registrera ett konto.

 

Spela utan konto

Spela odds och insatser helt utan något konto. Idag börjar fler spelföretag att ge spelarna möjlighet att inte registrera något konto, vilket innebär att spelare inte behöver vara oroade över att registrera och sedan bekräfta sin identitet genom att skicka in kopior av ID-filer och liknande. Att spela utan konto innebär att du kan sätta igång så fort du gjort den första insättningen. Vid betting sidor utan registrering kan spelare också göra oerhört snabba uttag genom att spelare måste bekräfta sin identitet i förhållande till uttag. Du lägger bara in din första insättning, lägger ditt spel, och få dina vinster om du vinner – inom några minuter.

Det finns en del spelbolag utan registrering nu, och det enklaste sättet att hitta dom är att läsa på sidor som denna. Här kan du också få massor av andra detaljer om spelleverantörer, som deras sortiment av onlinespel, hur spelmiljön fungerar, vilka bonusar som dom kan ge sina spelare.

 

Bettingsajter utan konton – Hur det fungerar

Att spela på de bästa spelsidorna och utan något dokumenterat konto är enkelt. Men nya och innovativa lösningar och BankID är det nu möjligt att helt och hållet hoppa över att ge dina uppgifter. Om din dator stängs av eller din telefon dör, kommer kontanterna bara att lämnas på ditt konto.

Så hur det fungerar är helt enkelt att du börjar med att göra en första insättning. Detta gör du genom Trustly, och du bekräftar transaktionen med ditt bankkonto. När du bekräftar detta har spelbolaget direkt bekräftat din identitet och även din ålder.

 

Få dina pengar på ditt konto – direkt

Det går nästan på nolltid att få dina pengar. Så snart du har blivit nöjd med dina vinster och önskar göra ett uttag, klicka bara på “ta ut pengar” och bekräfta också dina banköverföringar eller bankdepositioner som är relaterade till dig personligen. Dina medel kommer att överföras direkt och du får dem inom högst 5 minuter på dina bankkonton.

 

Betting sidor med Cash Out

När du spelar är det väldigt populärt att använda Cash Out funktionen för att stänga ett spel på förhand och “hämta hem dina pengar tidigt” istället för att riskera att förlora dem. Grundläggande, nya spelsidor erbjuder dig Cash Out, men det finns ett antal äldre som fortfarande inte gör det, därför kan det vara bra att veta vilka har denna favoritfunktion just nu. Här kan du se vår hela samling av cash-out spelsidor för 2018.

När du njuter av olika betting sidor hittar du många spelbolag som nu kan ge spelare denna egenskap som kallas cash-out. Det här är en funktion som gör det möjligt för spelare att planera sitt spel och på så sätt minimera sina förluster eller till och med öka deras sannolikhet att vinna. Cash Out går snabbt och man måste hålla nerverna i styr, då man måste göra snabba beslut. Skulle du vänta för länge så är det möjligt att du missar din chans, och om du gör det för tidigt är det möjligt att bli utan en del av vinsten.

Cash Out handlar om att minimera förluster. Om du har spelat på ett lag för att vinna ett spel och genom hela spelet så ser du att laget inte kommer kunna vinna, utan snarare går emot en förlust, så kan du casha ut, och avbryta ditt spel. Då får du tillbaka en del av din insats. Till exempel, om du har satsat 100, kan du kanske få tillbaka 30 kronor av denna satsning, och förlorar alltså resten av satsningen för den här odds matchen.

Det kan också vara att du satsat på ett lag att vinna och ditt lag leder, men något överraskande inträffar, som att en viktig spelare skadas eller blir utvisad, och sedan har hela spelbilden ändrats. Om du känner att allt går emot din satsning, då är det bra läge för en Cash Out.

 

Betting sidor med E-sport

Att ha möjlighet att satsa på e-sport var något som inte var möjligt för några år sen, men många spelbolag har lagt till e-sport inom sitt sortiment. Numera ger många av de bästa spelsidorna en chans att satsa på E-sport och matcher som Dota 2, Lol, CS:GO, HoN, plus mycket mer. Här hittar du alla spelbolag där du kan satsa på E-sport 2018. Esport betting sidor är helt klart en trend även 2019 och ökar ständigt i popularitet. 

 

Allmänt om E-sport i Sverige

E-sport organiserades i början av 2000-talet. E-Sport är i dagsläget enormt, och har kommit en lång väg sedan dess. Bara i Sverige hittar du över 300 000 aktiva spelare.Det finns till och med organ som kontrollerar e-sporten. I Sverige finns det en e-sportinstitution som bland annat tillåter spelare att spela men även ger tillstånd till domare, vilket betyder att de flesta spelarna ligger inom kontrollen av denna institution.

Intresset är enormt, och det medför även pengar. I vissa turneringarna är prispengarna i miljontals kronor. Under vissa omständigheter kan turneringarna genomföras på internet, där publiken kan hålla sig hemma. Ibland spelar spelarna fysiskt för att konkurrera mot varandra inom ett LAN-system. En bra illustration av en fysisk tävling som organiseras årligen är Dreamhack.

 

Betta på Dota 2, LOL och CS:GO

Betting online på e-sport fungerar exakt som en satsning på ett annat spel. Innan du börjar betta på e-sport är det bra om du läser om spelet så att du förstår vilka regler som gäller för att du ska förstå precis vad som är nödvändigt för att vinna en satsning. Informationsgrupper, spelare och data är all information som kan hittas på internet, på många olika informationssidor kring e-sport.

På spelsidorna är det möjligt att satsa på mästerskap, ligor eller turneringar från olika platser i världen. Du kan i allmänhet satsa på vilket lag som vinner ett spel, men du kan också satsa på en massa olika saker, bland annat vilka karaktärer som kommer att väljas för den här säsongens spelare och liknande.

 

Skattefria bettingsidor

Om spelbolag med intäkter som är skattefria:

Alla vill vinna så mycket och så ofta som de kan. Det är inte bara i Sverige som spel har blivit enormt, men också i resten av världen. Då vi bor i Sverige har vi Skatteverket att överväga, och vi vill så klart följa reglerna noggrant.

Så hur gör man? Det är en vanlig fråga, och i synnerhet om du är helt ny på internetcasinon.

När är vinsterna som du vinner helt skattefria? Alla online-kasinon, onlinepokersidor, och andra spelsidor som har sina speltillstånd utfärdade i EU ger dig skattefria vinster. Det finns flertalet nationer i Europeiska unionen, och tillsammans med att deras allians har ökat sedan starten har våra regler blivit sammansvetsade. Nu har du chansen att ta hem helt skattefria vinster om ditt internetcasino fått tillståndet utfärdat i en eller flera av dessa nationer.

Vi det här laget har du säkert upptäckt att många svenska företag som arbetar med spel driver sina verksamheter utomlands, inte i Sverige. Varför är det så? För att underlätta beskattningen för dom. Detta påverkar följaktligen endast verksamheten på ett mycket positivt sätt och de betalar beskattning, fast de betalar mindre skatt även fast dom vänder sig till den svenska marknaden.

Detta gör det inte osäkert på dig på något sätt eller vis. Det är bara en fördel.

 

Betting sidor med riskfria spel

Det finns spelföretag ger något i insättningsbonus som kallas riskfritt spel. Processen är generellt att den helt nya kunden sätter in en summa pengar och gör en satsning med detta belopp. Om spelet förloras så betalar spelleverantören satsningen. När du får ett riskfritt spel som en insättningsbonus är det vanligt att kontanterna återbetalas i pengar, men utbetalningen kan också vara i form av en odds bonus eller till och med en fri satsning. Denna typ av bonus måste sedan användas vid en rad tillfällen tills den kan omvandlas till pengar. Dessutom kan det finnas förutsättningar för minsta odds och även giltigheten av denna omsättning.

Om betting sidor

Betting och spel är självklart ingenting nytt, utan har funnits i hundratals år. Vad som är nytt är just själva sättet man gör det på. Sedan introduktionen av internet har spelvärlden fundamentalt förändrats, och i dagsläget ligger all information och alla odds vid dina fingertoppar. Detta är varför vi skapat denna sida, för att ge dig information inte bara kring matcher och vilka vi anser ha dom statistiska fördelarna att vinna, men även att ge information kring spelbolagen och vilka vi anser pålitliga och gynnsamma.

Så hittar du bästa bettingsidorna

Information finns numera över allt, och det är upp till varje framgångsrik spelare att finna denna information, tolka den, och göra kloka val. Nuförtiden går det snabbt, och det är en ständig virvelvind av information som behöver bearbetas, framför allt när det kommer till sportsbetting och hur man hittar en bra sammanställning över de bästa bettingsidorna. Här är det upp till var och en att göra det bästa av det dom vet, och att lita på sin instinkt.

När det kommer till Casino, är det lite annorlunda spelregler. Självklart är det oerhört viktigt att bearbeta information när du spelar BlackJack, men på till exempel slotmaskiner, lotto, och bingo är slumpen fullkomligt avgörande, vilket är viktigt att veta i jämförelse med sportsbetting, där du påverkar dina vinstchanser genom att vara påläst. Därför anser många att Casino kan vara ett oerhört avslappnande alternativ i jämförelse, och en stor del av dess framgång på marknaden.

Skattefritt att spela på bettingsidor inom EU

När du spelar online spelar du i allra flesta fall skattefritt. Vi tänkte gå igenom reglerna så att det är klart vart du spelar skattefritt. För oss svenskar spelar vi skattefritt på alla företag som är registrerade inom EU/EES. Om du är osäker, dubbelkolla alltid innan du spelar. Alla betting sidor du hittar på våran hemsida är Europeiska och du betalar med andra ord ingen skatt alls när du spelar på dessa. Spelar du på betting sidor som har sin licens utanför EU betalar du 30% skatt på dina vinster. Det spelar ingen roll om du spelar kortspel, slots, bingo, på hästar eller på fotboll, skattereglerna är detsamma för alla medlemsstater i EU, bestämda av EG-domstolen.

Vill du spela på Casinon med licens utanför EU, så går det självklart hur bra som helst, men du kommer behöva skatta dom vinsterna. Tidigare skattade du på dina olika spel eller olika sessioner vid varje separat tillfälle. Varje gång du lämnade pokerrummet eller bingohallen skattade du individuellt, eftersom det ansågs som separata lotterier. Detta blev oerhört krångligt, och Skatteverket har ändrat reglerna för att göra det hela enklare.

De nya reglerna innebär att varje casino, bettingsida eller spelsajt anses som ett eget lotteri, och i stället för att du skattar på enskilda spel eller sessioner, skattar du nu istället till varje enskilt företag. Nu skattar du din nettovinst för varje casino, bettingsida eller spelsajt individuellt, i slutet av året.

Allt detta gäller endast spel som anses som turspel. Odds och sportbetting, casino, poker och lotterier till exempel. Om du spelar online och vinner pengar på till exempel schack, strategispel eller bridge, som anses som skicklighetsspel gäller en fullkomligt annorlunda lagstiftning. Poker anses fortfarande som ett turspel, men det finns många indikationer att dessa kan ändras i framtiden.

Betting i mobilen

Att världen av casinon och sportsbetting har förändrats mycket vet vi alla vid det här laget. Det revolutionerades i och med att man kunde börja köra betting från sin dator, hemifrån eller på jobbet. Nu kan du självklart betta på en spelsida varifrån du än befinner dig, med hjälp av mobilen. Alla etablerade bettingsidor erbjuder idag en mobiltjänst, där du kan i dom allra flesta fall, betta både innan matchen, och spela live betting under matchen. Det spelar inte längre någon roll om du sitter på toaletten eller på puben, det är exakt lika enkelt att uppleva spänningen.

Det kan verkligen inte bli enklare, och vi tycker att det är jätteroligt. Vi som älskar sport kan känna oss så oerhört involverade i matchen, även om vi inte kan titta på matchen, just för att vi får uppdateringar från matchen kontinuerligt i appen. Sedan utifrån den informationen vi får kan vi även göra informerade livebets. Eller självklart att mötas upp och titta på matchen tillsammans, och att sedan bara betting från mobilen. Möjligheterna är verkligen oändliga, och det är just därför det har blivit så stort.

Matcherna och informationen bör vara identiska på bettingsidan och i appen, så att allt är detsamma vare sig du använder en dator, surfplatta eller mobil. Du bör ha exakt samma mängd matcher, och samma odds.

Casino i mobilen

I dagsläget kan du självklart också spela Casino, inte bara från datorn utan även från surfplattan och mobilen. Utbudet är enormt, och du kan hitta så otroligt mycket mer än bara poker, blackjack och slotsmaskiner hos bet sidor såsom Casinostugan, Maria Casino. Var du än befinner dig, när som helst, har du alltid tillgång till dina favoritspel hos dess bet sidor. Det har verkligen aldrig varit enklare. Det är därför så många operatörer har jobbat så hårt på att utforma sina mobilplattformar, och resultaten kan vi se tydligt idag. Dom bästa bettingsidorna har helt enastående appar, och den europeiska marknaden blomstrar. En del nya bettingsidor har även möjlighet att spela direkt i webbläsaren på din mobil, helt utan app.

Betting sidor

Vi erbjuder djupgående analyser om speltips i de olika sporterna, ligorna och tävlingarna. Vi erbjuder tips på olika bets i olika situationer och vad vi anser kommer vara mest lönsamt för er, våra användare. Därför känner vi också att det är vårat ansvar att erbjuda analyser om vart det är pålitligt att placera sina bets. Det vill säga, vi erbjuder också recensioner av de olika spelbolagen såsom Unibet och Bet365, vilka vi anser är pålitliga, vad skillnaden på dom är, och vilka som är våra favoriter.

Det är en enorm skillnad på de olika bettingsidorna, det används olika plattformar och framför allt olika erbjudanden hos olika spelsidor med betting, när du ansluter dig som ny kund till en av dessa. Vi vill att våra användare ska känna sig väl omhändertagna där dom väljer att placera de bets som vi rekommenderar, och har därför listat och analyserat en mängd olika spelbolag, alla som vi anser pålitliga.

Med en marknad som utvecklats så explosionsartat som just betting, är det ibland svårt att navigera sig i djungeln av bra bettingsidor. Det finns redan en otrolig mängd nya betting sidor, och nya dyker upp hela tiden. Tyvärr har det visat sig att alla faktiskt inte är pålitliga, och därför har vi valt att göra dessa analyser, så att du kan hitta bästa bettingsidorna.

Vad kan vi vi lära oss av betting experterna?

Nya bet sidor

Alla nya bet sidor är företag som vi av olika anledningar anser pålitliga. Det kan vara allt från att de har ett otroligt säkerhetssystem för personuppgifter, eller till snabba utbetalningar eller en duktig kundservice.

Bästa bettingsidorna

Det finns en hel del betting sidor som erbjuder en bonuskod för nya spelare, för att man ska få mer att spela för. Här har vi sammanställt en lista på de bästa bettingsidorna i Sverige som bjuder bra bonusar för nya spelare. Tänk på att du inte behöver en bonuskod hos alla bolag.

Vår förhoppning är att du ökat din kunskap kring vilka nya svenska bettingsajter och spelbolag 2018 som är de bästa just nu vad gäller att t.ex. göra snabba uttag under matchens gång (cash out). Vi hoppas att du även ökat din förståelse för vilken odds bonus du vill spela med hos någon av de bet sidor vi jämför.