Detta blir en match från två lag från American Athletic, som båda vill lägga till ytterligare en vinst till statistiken.

Speltips Tulsa Golden Hurricanes - SMU Mustangs

Mustangs ser ut att hamna i ‘Big Dance’, och Hurricanes kommer behöva vinna Conference för att ta sig dit. Torsdagens match blir den andra matchen mellan dessa lag för säsongen, och SMU utklassade Tulsa senast, med 76-53.

I deras 2 senaste matcher har Tulsa vunnit båda, som varit i Conference, och dom är i bra form. Dom slog South Florida och East Carolina. Dom måste vinna Conference för att ta sig till NCAA Tournament, men dom har haft några tuffa förluster i säsongen.

SMUs utsikter har förändrats dramatiskt sedan Larry Brown tog över. Mustangs har redan 25 poäng för säsongen, och kommer oundvikligen hamna i ‘Big Dance’. Under säsongens gång har SMU slagit 4 KenPom topp 40 lag. Cincinnati på 24:e plats, Houston på 38:e plats slog dom två gånger, och TCU på 40:e plats.

Det kommer bli ett möte av bland dom bästa lagen i nationen. Talangmässigt är hemmalaget bättre. Mustangs är det bästa laget i Conference, och dom spelar oerhört starkt på hemmaplan.