Brasilien börjar bli klara.

Det här är Brasiliens sista prov innan det verkliga testet börjar i Ryssland. Prioriteten för dem kommer bara att vara att komma igenom det här spelet med en till vinst för att behålla momentum, och naturligtvis att undvika skador. En österrikisk trupp som inte kommer att vara med i VM har mindre anledning att skydda sig och de kommer att vara motiverade här då de har en bra resultatkörning i vänskapsmatcherna just nu.

David Alaba och Marko Arnautovic skulle säkert ha varit bra tillägg vid VM, men Österrike lyckades inte leverera i kvalen, och en sen 3-2-seger mot Serbien kom för sent för att rädda dom. Det var en riktig besvikelse efter deras Euro 2016-kvalifikation, deras första stora turnering på 8 år.

speltips banner

Österrike slog Tyskland, bland annat

Under 2017-18-säsongen har det emellertid funnits riktiga tecken på att Österrike åter finner sin form. Den segern över serberna var starten på en sju matchers vinnande period, och de tar sig an denna match efter några mycket anmärkningsvärda matcher under den perioden. Österrikarna slog Uruguay i en vänskapsmatch i november och sedan att de utsåg Franco Foda som sin nya chef i januari, har de slagit Slovenien, Ryssland och senast Tyskland bara förra helgen.

Den 2-1 segern över sina grannar måste fungera som en varning till Brasilien att detta inte kommer att bli ett enkelt spel. Brasilien var imponerande i sin 2-0 seger över Kroatien förra helgen på Anfield, och de har varit mycket bra de senaste två åren. Utan tvekan är de ett bättre lag än Österrike, men båda lagens mentalitet kommer vara avgörande här.

Vi rekar ett betting tips på 1-1, och ett speltips på Österrike +1.00 Asian Handicap.