VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Uppflyttning till Bundesliga är fortfarande målet för värdarna Eintracht Braunschweig (BTSV) och deras 0-0 borta mot i form Greuter Furth under veckan – ett resultat BTSV utan tvekan kommer vara nöjda med – förlängde deras obesegrade period (W4 D4) till åtta raka matcher.

Speltips Eintracht Braunschweig - Dynamo Dresden

Braunschweig har förlorat minst antal matcher (fyra) av alla lag i den tyska andranivån och deras envishet att besegras (W14 D9 L4) har mycket hållit dem i flöde i en av de tightaste uppflyttnings fighterna Bundesliga 2 har sett på år – bara två poäng skiljer de 4 lagen i toppen av tabellen och BTSV (3:e plats) är bara ett poäng bakom rivaler och ligaledare Hannover 96.

För Dresden, befinner sig anfallaren Stefan Kutschke (15 mål) i bäst form. Han gjorde nio mål över Dresdens senaste sju bortamatcher (en hat-trick, två dubblar och två singlar) och har enastående värde att göra mål när som helst här på 15/8. För Braunschweig är Domi Kumbela skyttekung (11 mål). Kumbela har drabbats av en aning mindre måltorka, men har gjort mål i sina fyra senaste Bundesliga 2 matcher mot Dresden (alla för Braunschweig). Vid 11/8 att göra mål när som helst, rekar jag ett rimligt bet.

Beträffande en korrekt målvärdering, verkar detta bli ett dödläge med tanke på lagens liknande former. Med både Braunschweig och Dresden som snittar över 1,5 mål per match hemma och borta respektive bör denna bli en thriller. Som sådant, rekar vi 2-2 vid 11/1 med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!