VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det ser ut som Atletico Madrid är på väg mot hjärtesorg i Champions League än en gång den här säsongen, och deras rivaler Real Madrid är som vanligt orsaken.

Speltips Atletico Madrid - Real MadridBesökarna Real Madrid har slagit Atletico Madrid i två av de sista tre Champions League-finalerna, och efter förra veckans 3-0 förlust på Bernabeu är tecknen för värdarna inte lovande.

Det var Cristiano Ronaldo som terroriserade Atletico-försvaret igen förra veckan när han nätade ytterligare en Champions League-hattrick och bristen på ett bortamål för Diego Simeones lag kan kosta dem dyrt.

Värdarna följde denna besvikelse med en 1-0 seger över Eibar för att konsolidera 2:a positionen i La Liga, men de är tio poäng från Real Madrid i tabellen, och har vunnit tre, spelat en oavgjord och förlorat två av sina sista sex matcher i alla tävlingar.

Hemma har de lyckats med fem segrar från sina sista sex matcher och hållit nollan i fyra av dem, och de har inte förlorat en hemmamatch i Champions League sedan september 2015. Sedan dess har de vunnit åtta och spelat två oavgjorda av sina tio matcher.

På bortaplan ser Zinedine Zidanes lag otroliga ut, och har vunnit nio matcher i rad och har gjort 31 mål i processen, men har bara hållit nollan en gång. I Champions League den här säsongen har de vunnit tre och spelat två oavgjorda av sina bortamatcher.

Jag rekar att Atletico Madrid går all out idag, och faktumet att de har vunnit tre och förlorat bara en av deras sista sex hemmamatcher mot sina ärkerivaler tyder på att de har en chans. Om dom kan få den jordskredseger som de behöver är en annan sak helt, så mitt speltips blir odds på 1.960 för en Atletico Madrid 0,0-Asian Handicap, som ser ut att erbjuda mycket bra värde. I slutändan tror jag Real Madrid kommer att ta sig till finalen men mitt betting tips blir 2-1 till hemmalaget vid 9/1 hos Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!