VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Litauens VM-kval säsong började på ett utmärkt sätt eftersom de plockade upp resultat mot både Slovenien och Skottland innan de slog Malta, men som förutspått har deras form svagnat.

Speltips Slovakia

Litauen har svalnat

 

Deras sista match var en förlust på 2-0 mot England, vilket gör det tre förluster i rad för dem. Den första av dessa var på ett besök till Slovakien, där de förlorade 4-0. Detta har drivit underdogsen ner till 2:a från botten av tabellen, och medan de fortfarande bara är fyra poäng på en potentiell playoff-plats, kommer det inte att finnas många som tror att dom kommer ta sig till Ryssland.

Allt som allt rekar vi att odds på 15/4 för en Slovakien vinst och båda lagen gör mål ser bra ut och vi lägger ett betting tips på det. Vi säger det tillsammans med en 3-1-vinst för besökarna på 16/1.

Jag rekar också Marek Hamsik att göra mål när som helst vid 13/8. Napoli playmakern har gjort mål 20 gånger för Slovakien i sin karriär och är det främsta hotet för besökarna, så jag tror att han skulle kunna ge det litauiska försvaret något att tänka på.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!