VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Skottland missade precis en resa till Frankrike förra sommaren när de slutade 4:a i sin Euro 2016-kvalifikationsgrupp, bakom Republiken Irland.

Speltips England mot Skottland

Mycket heder på spel

 

För närvarande ser det ut att de kommer att bli utan medverkan i ännu en tävling.

Många dåliga resultat sätter dem 4:a i sin VM-kvalgrupp, två poäng från en potentiell playoff-plats som Slovakien håller för tillfället, och sex poäng bakom förstaplatsen. Det finns fortfarande tid för dem att återhämta sig, men de måste sluta kasta bort poäng.

Förra matchen spelade Skottland en 1-0 seger hemma mot Slovenien, men de har fortfarande vunnit bara två av sina sista åtta matcher, och den andra var mot Malta. De har också misslyckats med att slå Litauen och Kanada under denna period, så det finns allvarliga frågor angående deras offensiv.

England, som vanligt, ligger högst upp i sin kval-grupp med en anständig fyra poängs ledning på 2:a placerade Slovakien. Självklart är det ingen indikator för framgång i VM nästa säsong, men för närvarande ser de väldigt troliga ut att ta sig till Ryssland.

Deras sista match var en 2-0 seger hemma mot Litauen för att göra det fyra segrar, två oavgjorda och en förlust i sina sju matcher sedan deras chockförlust mot Island i förra sommarens EM.

Värdarna har gjort mål i var och en av deras senaste 12 hemmamatcher, så trots Englands ganska respektabla defensiv rekar jag att deras chanser att nå ett mål är höga. England har vunnit fem av sina sista åtta matcher och har slagit Skottland i fem av deras sista sju möten, vilket gör att vi lägger ett betting tips på en England vinst och båda lagen gör mål på 7/2. Jag går för det tillsammans med ett speltips på 2-1 England vid 15/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!