VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det här blir sannolikt ett mycket ensidigt fotbollsmatch och det är bara en fråga om hur många mål Tyskland vinner med.

Speltips Tyskland mot San Marino

Det här kan bli extremt jobbigt för San Marino

 

De har varit bäst hittills i denna VM-kval grupp och det är svårt att se dem inte hämta upp en mycket övertygande vinst här, även om det kommer att vara ett tyskt B-lag som dyker upp. Det är sannolikt att de spenderar nästan hela matchen på San Marinos planhalva, och vi rekar att det kan vara värt att betta att besökarna gör ett självmål.

San Marino har gjort just det i 2 av sina sista 3 kvalmatcher. Det inkluderar ett självmål från forwarden Mattia Stefanelli i en omvänd sammandrabbning med Tyskland. Den matchen slutade med en 8-0 seger för världsmästarna och en liknande match bör vara på korten här. San Marino har förlorat sina 16 matcher efter att ha hämtat en sällsynt oavgjord mot Estland 2014. De har släppt in 4.6 mål per match i genomsnitt i denna grupp, och har nätat bara en gång själva. De värmde upp för denna match med en 8-0 förlust i en vänskapsmatch mot Italien när de återigen hittade ett sätt att göra självmål, och vi lägger ett betting tips på självmål San Marino – ja vid 7/2.

En man att se upp för är 21 åriga Timo Werner. Leipzig mannen har haft en bra säsong med 21 Bundesliga mål och vi lägger ett speltips på Werner att göra 2 eller fler på 4/5.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!