Fight för Europa League fotboll.

Det börjar bli en riktig kamp som utvecklas i La Liga för 6:e och 7:e plats, och båda kommer troligen att vara bra nog för Europa League fotboll nästa år. Espanyol är förmodligen för långt bakom för att komma ikapp i loppet, men Celta Vigo kommer säkert att se en annan europeisk utmaning ta an fter att ha nått Europa League semi-finalerna förra säsongen.

Bra form.

De har varit i ganska bra form på sistone och hade tre raka ligavinster före ett bakslag mot Alaves förra helgen. De har varit ett av de mest spännande lagen att se på den här säsongen med 1,77 mål per match, 5:e flest i La Liga.

Pione Sisto har varit ett stort hot överallt medan de har hittat en riktig vinnande formel uppifrån med Maxi Gomez och Iago Aspas som bildar ett dynamiskt partnerskap. Duon har olika styrkor och verkar komplettera varandra väl. Det har varit Aspas som har nätat huvuddelen av målen på sistone, dock. Den tidigare Liverpool mannen har nu 15 liga mål denna term, bara 3 efter Messi och Suarez. Han har 4 i sina senaste 3 matcher och vi rekar Aspas för att göra mål när som helst här.

Vi rekar även ett betting tips på Celta 2-1.