Bayern är oförlåtande just nu.

Bayern München var alltid favoriter för denna match, och det verkligen ser ut som de kommer att vara med i semifinalerna efter deras 2-1 vinst hemifrån i det första benet. Sevilla kommer att ha vågat drömma en kort stund när Pablo Sarabia öppnade med ett mål för dem, men den drömmen varade bara fem minuter innan Jesus Navas gjorde ett självmål och jämnade ut matchen, och sedan gjorde Thiago Alcantara det till en 2-1 vinst för besökarna.

Nu är vi på Allianz Arena där värdarna tar emot Sevilla, och deras chanser att gå igenom ser alltmer smala ut. Bayern München leder med en stor marginal i Bundesliga just nu, vilket tillät dem chansen att vila några viktiga spelare under helgen. Även utan Robert Lewandowski, Mats Hummels, Javi Martinez, Thiago, Thomas Muller, och Franck Ribery lyckades de fortfarande hamra på Augsburg med 4-1 hemifrån.

Detta gör det tre segrar i rad i alla tävlingar, varav en var en 6-0 misshandel av Borussia Dortmund. Hemma är de obesegrade på hela säsongen också, med 17 vinster och två oavgjorda av deras 19 tävlingsmatcher. De har gjort otroliga 67 mål i dessa hemmamatcher också, inklusive 12 i deras två sista. Saker och ting inte ser lovande ut för Sevilla.

Inga bra veckor för Sevilla.

Besökarna hade inte riktigt en lika lyckad helg som sina tyska motståndare. De vart spöade med 4-0 av Celta Vigo vilket lämnar dem 7:a i La Liga tabellen, ett poäng från Europa League kval på 6:e.

Sevillas förlust i lördags gör det fyra matcher utan en vinst för dem, och den sista var en chock seger på Old Trafford. Hemifrån ser det faktiskt bättre ut med tre segrar i deras senaste fem, och de kommer att hoppas att åtminstone sätta upp ett bra motstånd denna onsdag.

För att vara rättvis har de faktiskt lyckats göra mål i alla fem av deras Champions League bortamatcher den här säsongen, inklusive två vardera mot både Liverpool och Manchester United. Vi tror att de har en anständig chans att göra mål i denna, så vi rekar ett betting tips på att Båda Lagen Gör Mål denna onsdag.

Vi rekar också ett betting tips på Bayern München 3-1, och ett speltips på München & Båda Lagen.