Dijon kommer behöva prestera över sin bästa förmåga om dom ska lyckas hämta några välbehövda poäng när dom möter Rennes, som för tillfället ligger på 8:e plats i tabellen.

Speltips Rennes - Dijon

Bortalaget ligger på 18:e plats i Ligue 1, med endast 6 vunna matcher på hela säsongen. Dom ser i stort sett klara ut att åka ned en division, om dom inte lyckats dramatiskt förändra något de sista 10 matcherna.

Rennes har även dom haft ett kämpigt 2017, och har endast vunnit en match sedan vinteruppehållet, vilket var mot ett av bottenlagen, Lorient, med 1-0. Dom har lyckats spela 10 oavgjorda matcher denna säsong, och det är på grund av detta dom inte lyckats utmana för en plats till Europa League. Det bästa Rennes kan realistiskt hoppas på är att avsluta på 6:e plats, men då kommer dom behöva transformera några oavgjorda till vinster.

Dijon har fjärde sämst försvar i Ligue 1, och har lyckats släppa in 45 mål på deras 28 matcher hittills. Den bra nyheten är att deras motståndare inte ligger alltför långt borta, och dom har goda förhoppningar om att lyckas ta sig ur botten 3. Förvånande för ett lag i botten 3 har Dijon gjort 37 mål denna säsong, vilket indikerar på någon sorts kvalitet i alla fall. Dessvärre är Dijon ett lag som inte bör ha mycket att erbjuda mot Rennes, och dom spelar helt enkelt i olika delar av divisionen.