VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Borussia Dortmund hade en dag att glömma i lördags när de besökte Allianz Arena för ännu en fight mot sina rivaler Bayern München.

Speltips Borussia Dortmund - Monaco

Två mål i dom första tio minuterna från Bayern München fick matchen till en spännande start och trots att Dortmund lyckades näta, förlorade de så småningom matchen med 4-1.

Detta lämnar dem på en besvikande 4:e plats i Bundesliga, 18 poäng efter Bayern München och åtta poäng efter RB Leipzig på 2:a plats. De har tagit sig till semifinal i DFB Pokal, som kommer att se dem besöka Allianz Arena igen i april, men i Champions League är där helheten av deras fokus kommer att gå just nu.

Borussia Dortmund har sett minst tre mål i sju av deras sista 11 hemma och i sex av sina åtta Champions League utflykter denna säsong. Med båda lagen som har en sådan enorm förmåga att spela offensivt blir oddset 4/6 för Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål väldigt rimligt, så jag rekar det tillsammans med en 3-1 seger för Borussia Dortmund på 10/1.

Jag skulle också rekommendera att ta en titt på Radamel Falcao eller Pierre Emerick Aubameyang att göra mål när som helst för våra målskyttar. Falcao har samlat in 23 mål på 31 framträdanden i alla tävlingar den här säsongen och har fyra i fyra i Champions League, medan Aubameyang har gjort mål 33 i 36 för Dortmund och har sju mål i sju Champions League matcher den här säsongen.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!