VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

San Antonio Spurs åker på bortamatch för att ta sig an Houston Rockets för match sex denna torsdagskväll i USA.

Speltips Houston Rockets - San Antonio SpursSan Antonio tog en 3-2 serieledning med en 110-107 seger på tisdagskvällen. Kawhi Leonard missade övertiden med en skadad vrist, men han förväntas spela i match sex. Med Leonard ute var det veteranerna Manu Ginobili och Danny Green som klev upp i sista stunden. Leonard leder i Spurs med ett genomsnitt på 23,8 poäng, 9,8 rebounds och 5,8 assists. Houston leds av James Harden som snittar 27,4 poäng och 10,2 assists. En Houston-vinst skulle driva serien till match sju i San Antonio på lördag.

Danny Green gjorde sju av sina 16 poäng i slutskedet av matchen för att hjälpa Spurs att vinna i tisdags. Leonard hade 22 poäng och 15 rebounds innan han avslutade matchen sent i fjärde med sin skada.

När Coach Gregg Popovich satte ner Leonard för övertidsperioden verkade det som om Houston skulle avsluta spelet. Istället kämpade Harden, och missade alla tre av sina skottförsök och gjorde tre stora turnovers. Rockets var det effektivare laget och sköt 44 procent från fältet medan Spurs sköt 41 procent. Skillnaden var turnovers, där Houston gjorde 16 till skillnad från Spurs åtta.

Vårt speltips blir att Harden kommer studsa tillbaka efter att ha kämpat i slutminuterna av vad som annars var en stark prestation. Vi rekar också att Ariza och Gordon kommer spela bättre i match sex, och plocka segern. Torsdagens NBA betting tips blir därmed en etta.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!