Japan tar sig an sin sista utmaning.

Japan spelar sin slutliga uppvärmningsmatch på tisdagskvällen, när de tar sig an Paraguay. Detta är deras uppvärmning för en stor match mot Colombia i turneringen, vilket kan vara ett knepigt test. De kan ha landat i de mest öppna av alla åtta VM-grupperna. Japan anses emellertid fortfarande som under kvaliteten jämfört med Polen och Colombia, och eventuellt Senegal också. Blå Samurai är i hemsk form, och det hjälper inte alls. Men är de inställda på att återvända till vinnande sätt den här veckan?

speltips banner

Stor skillnad på Paraguay och Colombia

Japan måste vänta till nästa tisdag för sin VM-öppningsmatch, som kommer mot Colombia. Det finns emellertid inte mycket att jämföra mellan den trupp som de kommer att möta i Saransk och denna Paraguay-trupp. Deras motståndare den här veckan har förlorat två i rad före denna, vilket är deras enda två sedan deras kval avslutade. De förlorade mot USA i mars, och deras försök att återuppbygga sitt nationella lag tar dem till Europa i veckan, när paret kolliderar i Österrike.

Paraguay har förlorat sina tidigare sex vänskapsmatcher, medan de drabbades av förlust vid åtta tillfällen när de pressade för VM. De förlorade fem av sina sista åtta för att avsluta surt, och laget har även kämpat på sistone. Detta verkar som en chans för japanerna att vända om sin form, en form som är lika dålig.

Vi rekar ett betting tips på 1-1, och ett speltips på Båda Lagen Gör Mål.