Napoli blev utslagna ur Champions League i mitten av veckan, trots en bra prestation på hemmaplan mot Real Madrid, och kommer hoppas på att snabbt gå vidare från den förlusten.

Speltips Napoli - Crotone

Napoli hoppas på att sluta på en andraplats och automatisk plats till Champions League. Kan dom komma förbi Roma, om endast tillfälligt, genom att slå Crotone?

Hemmalaget är favoriter inför denna match på grund av Crotones dåliga statistik på bortaplan. Crotone har förlorat 11 av deras 13 senaste bortamatcher, och plockat 0.15 poäng per match i genomsnitt. Med sådan form kommer bortalaget antagligen ha en otroligt tuff eftermiddag på söndag.

Napoli är otroligt starka offensivt, och gör flest mål i Serie A. Jag förväntar mig att Napoli kommer göra någonting dom inte kunde göra i tisdags, dominera och vinna andra halvan av matchen. Det är någonting som dom ofta gör, och det är tydligt att Napoli föredrar ena halvleken över den andra. Dom har gjort 37 mål i andra halvlek, jämfört med 25 i första halvlek under säsongens gång. Mitt bet är på hemmalaget och att dom gör en majoritet av deras mål i de sista 45 minuterna.