VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det är match 6 av Eastern Conference semifinalen i USA:s huvudstad.

Speltips Washington Wizards - Boston CelticVi rekar att de topp-seedade Boston Celtics inte kommer att bli det första laget att vinna på bortaplan i serien när de besöker de fjärde seedade Washington Wizards denna fredagskväll. Boston återtog serieledning genom att rulla in en 123-101 seger hemma i match 5 i onsdags. Celtics håller en 187-111 fördel i totala ordinarie säsongen, men lagen har delat på 2 vinster vardera i deras fyra möten denna säsong. Boston vann två av de tre föregående playoff-serierna och har en 12-8 överkant i playoff segrar.

Boston fick en bra start i deras senaste möte, efter en långsamt start i de första fyra matcherna. Washington hade inte samma tryck som de hade i match 1 och 2 i Boston. När Celtics landade det första hårda slaget i matchen, hade Wizards inte något bra svar, och det visade sig bli kostsamt. Washington låg efter med 12 efter första perioden och 16 vid halvtid: och matchen var redan ganska över vid den punkten.

Vi har ännu inte sett en bortavinst i den här serien, oavsett om det har varit på grund av hemmapubliken eller att lagen kämpar på bortaplan, har hemmafördelen verkligen levt upp till sitt namn. Ingen av matcherna har varit jämna och alla fem matcher har avgjorts med dubbla siffror. Med detta i åtanke rekar vi att det är svårt att tro att saker kommer att vara annorlunda i denna. Boston kommer kämpa men vårt speltips blir att Washington kommer ut segrandes.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!