VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

West Brom avslutade äntligen deras måltorka förra helgen när dom spelade 2-2 borta mot Burnley, och Salomon Rondon plockade The Baggies första mål sedan mitten av mars.

Speltips West Brom - Chelsea

Deras period utan vinst förlängdes dock, och nu är de utan tre poäng i sex matcher. Fyra av dessa har slutat i förlust och före förra helgen hade de totalt 5 mål på 5 matcher.

West Brom ser fortfarande ut att plocka deras högsta någonsin slutplacering, men Everton är väl utom synhåll ovanför dem, och det finns fortfarande potential för dem att glida så långt ned som 15:e i tabellen från deras nuvarande position, 8:a.

De flesta av deras poäng här säsongen har kommit på The Hawthorns, men har på senare tid börjat har deras fästning falla sönder för Tony Pulis. De har vunnit en och förlorat fyra av deras senaste fem matcher där, och har inte gjort mål i alla dessa förluster.

Besökarna har vunnit fyra matcher i rad nu och även hemifrån i Premier League har de vunnit fyra av deras sista fem. Deras sista bortamatch såg dem hålla nollan på Goodison Park, och deras defensiva stabilitet ser ut att vara tillbaka.

Med tanke på West Broms offensiv på hemmaplan rekar jag att Chelsea kommer hålla nollan igen, och med sex av The Baggies senaste åtta hemmamatcher som har skapat färre än tre mål, lägger jag ett speltips på oddset 9/4 för en Chelsea vinst och Under 2.5 mål. Jag lägger också ett betting tips på 2-0 vid 11/2.

Diego Costa har varit mannen att leta efter för Chelsea den här säsongen på bortaplan. Hans öppnare mot Middlesbrough i måndags innebar 20 gjorda ligamål för säsongen för den spanska anfallaren, och nästan hälften av dessa har skett hemifrån, så jag rekar honom att göra mål när som helst.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!