VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Celtic kan nå 100 poäng för säsongen denna fredags​​kväll, vilket skulle sätta dem på en 30 poängs ledning i toppen av tabellen.

Speltis Aberdeen - Celtic

The Bhoys beger sig till hemmet av deras närmaste utmanare, som för närvarande ligger 27 poäng efter. Den här säsongen har varit otrolig för mästarna, men det betyder inte att de är på stranden riktigt än. Inte nog med att de möter Aberdeen i den skotska cupfinalen, men de planerar på att avsluta säsongen obesegrade.

Celtic har varit lysande, och har vunnit 31 av 35 av deras ligamatcher, och spelat oavgjort i de andra fyra. 4-1 segern över St Johnstone förra gången höll deras obesegrad period intakt, men det är sannolikt att detta blir deras största test för att avsluta säsongen obesegrade.

Dessa två lag har varit de främsta utmanarna för utmärkelser, och har mötts fyra gånger den här säsongen. Mästarna har vunnit alla dessa möten, bland annat en seger i Ligacups finalen med 3-0. De två lagen har mötts fem gånger sedan i maj förra året, och Bhoys har vunnit alla dessa med en sammanlagd poäng av 12-3.

Mästarna snittar tre mål per match på bortaplan, och de har hållit nollan i 41% av deras matcher på sina resor. Trots all denna statistik, är besökarna bara på 7/10 hos bet365 här. Vi rekar att det verkar alldeles för stort med tanke på deras form. Det är ovanligt att få dem till det priset i ligan, så en bortavinst är vårt betting tips här. Fredagens speltips för Skottland blir en 2:a.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!