VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Cleveland Cavaliers åker på bortaplan för att ta sig an Golden State Warriors för match fem i NBA-finalen på måndagskvällen.

Speltips Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers

Cavaliers med en historisk vinst

 

Cleveland vann match fyra 137-116 på fredagskvällen för att undvika att åka ur serien. Cavaliers satte finalrekord på 86 poäng i första halvan och 24 3-poängare. LeBron James gör i genomsnitt 31,8 poäng, 11,8 returer och 10,5 assists i serien. Hans kompis, Kyrie Irving, gör 30,3 poäng och 4,5 returer. Golden State har fått fantastiskt mycket från Kevin Durant (34,3 ppg), och Stephen Curry (25 ppg). En seger för Warriors skulle ge dem deras andra titel på tre år, medan en seger för Cavaliers skulle driva serien till en massiv match sex.

Golden State Warriors kom helt enkelt ut kort i match fyra. Ja, Cavaliers tog fördel av visselpipan tidigt, men det var överlag en dålig prestation. Det finns ingen ursäkt för det katastrofala Warriors-försvaret som gav upp i finalen, och tillät 137 poäng.

Försvaret måste verkligen förbättras. Tempot har varit otroligt högt men det är ingen ursäkt att tillåta 137 poäng. Det andra är att “Splash Brothers” inte kan vara tysta. Curry och Thompson kombinerat gör 27 poäng på 8-av-24-skytte.

Cleveland spelade nästan en perfekt match på fredagskvällen men det är svårt att föreställa sig en liknande prestation på bortaplan. Golden State vann de två första matcherna i serien hemma övertygande och jag rekar detsamma den här gången. Mitt speltips för denna match i NBA-finalen blir en etta.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!