Everton hade en mycket framgångsrik säsong i Ronald Koemans debutsäsong med ansvar för Toffees, och avslutade på en bekväm 7:e plats i Premier League och kvalificerade sig till Europa League för första gången på länge.

Everton

Everton har legat i på transfermarknaden

Detta har följts av en ganska hektiskt sommartransferperiod, som har sett Romelu Lukaku lämna för £75 miljoner och Ross Barkley ställer ökande krav på sin klubb genom att sälja honom. Det har emellertid blivit gott om nya ankomster för att balansera ut det. Jordan Pickford är den nya mannen, medan Burnleys utmärkta Michael Keane också har kommit in. Sandro Ramirez och Wayne Rooney ersätter utgående Lukaku. Davy Klaasen är en annan stor signering, så det kan visa bli en spännande säsong på Goodison Park.

Bör inte bli överdrivet med mål i denna

Vi tror att en match med få mål är på korten här. Endast 53% av Evertons hemmamatcher förra säsongen slutade med tre eller fler mål, trots att de hade Lukaku och Ross Barkley. Dessa två spelare stod för 48% av Evertons ligamål förra säsongen och gav 14 assists också, så utan dem kan mål bli sällsynt.

Stoke såg färre än tre mål i sex av sina sista åtta bortamatcher förra säsongen och med sina minskade attackerande möjligheter på grund av transfers, rekar vi ett betting tips på under 2,5 mål, och ett speltips på Everton 1-0. Vi tror också på Wayne Rooney att göra mål när som helst!

Sugen på att betta Rooney men har helt enkelt inte medlen? Mer deg att spela för hämtar du alltid hos oss, med en oddsbonus.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!