VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Vad som än händer under de sista två veckorna, kommer dessa lag att avsluta som lagen i botten två.

Speltips  Osasuna - GranadaDärför är vad som verkligen står på spel här, förstås vem som slutar allra sist. Inget av lagen kan ha några klagomål om deras nedflyttning med endast 39 poäng mellan dem hittills. Osasuna har den sämsta hemmastatistiken i La Liga medan Granada har den sämsta bortastatistiken, så det här är osannolikt att bli en klassiker, men matchen borde skapa några mål.

Huvudproblemen för båda lag har varit defensiva. Osasuna har släppt in mål i 94% av deras ligamatcher medan den siffran är 92% för Granada. Osasuna har förbättrats marginellt under de senaste månaderna, även om det är alldeles för sent för att rädda dem. De har bara förlorat 1 av sina 5 senaste hemmamatcher och vi rekar dom att segra här, med tanke på bortalagets bortaform.

Granada kommer in i matchen med bara 1 poäng från sina sista 11, så självförtroendet är definitivt lågt. De har förlorat alla 5 matcher hittills under Tony Adams och om engelsmannen ska få ett ligapoäng så kan det här vara hans bästa chans. Statistiken föreslår att vi kommer se mål i båda ändarna här. Båda lagen har skett i 72% av Osasunas hemmamatcher och i 61% av Granadas bortamatcher denna säsong. Det kommer dock inte nödvändigtvis att bli en absolut målfest, med tanke på att båda sidor rankar i botten 5 i mål gjorda.

Det har varit 2 eller 3 mål totalt i 4 av Grenadas 5 matcher hittills under Adams medan 50% av Osasunas matcher denna säsong har producerat 2 eller 3 mål. Ett liknande resultat ser sannolikt ut här , och vårt speltips blir på 2 eller 3 mål vid 11/10. Vårt betting tips för La Ligas absoluta bottenmatch blir en 1:a.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!