VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Manchester City plockade upp en avgörande seger förra helgen, och deras strävan efter en topp fyra finish ser riktigt bra ut, dessutom gjorde de det med stil.

Speltips Speltips Manchester City mot LeicesterPep Guardiolas team absolut förstörde Crystal Palace med 5-0 på Etihad.

Detta resultat sätter dem fyra poäng över Manchester United på 5:e och bara ett poäng efter Liverpool på 3:e, med de har ett spel i handen på Liverpool. De har dessutom tre ganska enkla matcher framför sig.

Manchester City har nu vunnit tre, spelat två oavgjorda och förlorat en av sina senaste sex matcher i alla tävlingar hemma, även om de bara har vunnit tre av sina senaste sju i Premier League. Dessutom har de undvikit förlust i var och ett av sina senaste tio hemmamatcher, och gjort mål i alla utom två av dem. Deras problem ligger definitivt i försvaret med bara 4 matcher utan insläppta mål av 14.

Leicester gjorde processen kort mot Watford förra helgen som de vann med 3-0, efter ett lyckat besök till West Brom helgen innan.

De kan vara säkra i Premier League nu med 43 poäng till sitt namn, men på bortaplan kämpar dom fortfarande för att plocka upp poäng. De har bara vunnit två bortamatcher i Premier League på hela säsongen, och samtidigt som de har lyckats göra mål i var och en av sina senaste fem bortamatcher, har dom problem i försvaret och har bara hållit nollan en gång på 8 matcher.

Med två lag som läcker mål rekar jag inga rena lakan denna lördag, och oddsen 3/4 för båda lagen gör mål ser bra ut. Mitt speltips blir en 3-1 vinst för Manchester City på 10/1 hos Comeon.

Med Sergio Aguero skadad, lägger jag ett betting tips på Raheem Sterling att göra mål när som helst på 7/4. Engelsmannens mål förra helgen innebär 8 ligamål för säsongen, och 5 av dom har kommit på 14 hemmamatcher.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!