VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Australien växlar upp för några hektiska veckor inför Confederations Cup, tack vare att de lyfte Asian Cup förra gången.

Speltips Australien

Australien står inför ett nytt sorts motstånd

 

Detta sätter upp dem mot fotbollsjättar som Tyskland och Chile i gruppspelen, så det här borde vara en tillräcklig uppvärmning före dom matcherna.

Det kan inte förnekas att Australien är i god form för tillfället. Deras seger över Saudiarabien i VM-kvalen förra veckan gjorde det åtta matcher obesegrade för värdarna, med fyra av dem som slutade i seger.

Kvaliteten på deras anfall är dock betydligt sämre än det i Brasilien. De starkaste lagen de har mött är Japan och Sydkorea, så ett besök från Brasilien kommer att sätta dem mot ett helt annat motstånd, innan deras Confederations Cup-öppningsmatch mot Tyskland nästa vecka.

Brasilien borde ha tillräckligt med dem för att undanröja hotet från Australien, men hemmalaget har inte misslyckats med att göra mål på nästan två år och med majoriteten av Brasiliens bästa försvarare frånvarande, tror jag inte att de kan hålla nollan idag. Odds på 2/1 för en Brasilien vinst och båda lagen gör mål är vårt speltips, som vi rekar tillsammans med ett betting tips på 3-1 vid 10/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!