VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Kamerun lyckades vinna afrikanska cupen i februari och slog Egypten i finalen efter att ha vunnit tre och spelat tre oavgjorda av sina sex matcher i den vintertävlingen. Detta gav dem en plats i den kommande Confederations Cup som börjar nästa vecka, och en match mot Colombia på neutral mark kommer att skapa den perfekta uppvärmningen av vad som förväntas bli en svår tävling.

Speltips Colombia

Colombia kommer in i denna från en oavgjord mot Spanien

 

Kamerun har matcher mot Chile, Australien och Tyskland att se fram emot den här månaden, och samtidigt som tyskarna har valt en i stort sett oerfaren trupp kommer de att ha ett mycket tufft test mot ett Chile i full styrka.

Kamerun är dock i bra form. Deras sista match, i lördags, såg dem slå Marocko 1-0 för att göra det fyra segrar från sina senaste fem matcher, men medan motståndet de har mött under denna period inte har varit så dåligt kan det beskrivas som av betydligt lägre kvalitet än Colombia.

Kamerun är inte alls ett dåligt lag, men jag rekar att Colombia har fördelen. De har högre kvalitet på truppen och kommer in i denna från en förtroendeförhöjande oavgjord mot Spanien, så odds på 4/5 för en Colombia vinst blir vårt speltips. Jag rekar det tillsammans med ett betting tips på 2-1 vid 15/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!