VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Rumäniens hopp att kvalificera sig till VM nästa sommar tog ytterligare ett slag i helgen, även om det var ganska förväntat.

Speltips Chile

Chile saknar kvalitet på bortaplan

 

De förlorade 3-1 i Polen för att göra det fem matcher utan en seger, och det lämnade dem 4: a i sin VM-kval grupp och fyra poäng från både 2:a och 3:e plats. Polen flyger högt uppe i gruppen med en tio poängs fördel på Rumänien efter lördagens resultat.

En förlust mot Polen är inte exakt något att oroa sig för för ett lag av Rumäniens kvalitet, men de har inte levt upp till förhoppningarna hittills denna kampanj. De har misslyckats med att slå Danmark och Montenegro på hemmaplan och spelade ut en mållös oavgjord  mot Kazakstan.

Detta, tillsammans med förluster mot Polen två gånger och Ryssland lämnar dem med en seger, tre oavgjorda och tre förluster i sina sju matcher sedan deras avslut i Euro 2016. Hemma har de vunnit bara två av sina sista nio matcher.

Chile spelar inte bra på bortaplan, dock. Dom har endast vunnit 1 av sina 6 senaste bortamatcher, med 3 förluster och 2 oavgjorda. Rumänien ha bara förlorat 2 av sina 9 sista hemmamatcher, men har spelat oavgjort i dom flesta. Detta gör att vi lägger ett betting tips på odds 23/10 för oavgjort, så det är vad rekar tillsammans med ett speltips på 1-1 vid 5/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!